Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van egy duzzanat a huvelybemen...

Van egy duzzanat a huvelybementtol egy ujnyira. Mi lehet az?

Figyelt kérdés
eddig nem volt ott,marmint nem akkora formaban.a multnap masztiztam,s egy picit veres lett az ujjam.lehet attol van hogy felrontottam?kerlek hamar valaszoljatok,ja s ne azt h menjek nodokihoz.meg ez mennyi ido alatt mulik el?
2009. júl. 21. 23:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha annyira nem akarsz nődokihoz menni akkor várj 1 hetet-ha csak felsértetted,akkor be kellene hogy gyógyuljon, és ha nem múlik akkor irány az orvos !!!!!
2009. júl. 22. 00:48
 12/18 anonim ***** válasza:
60%
de mért kell rögtön arra gondolnia mindnekinek, h igen, ez tuti vmi csúnya fertőúző betegség, amibe bele is halhat, úgyhogy menjen orvoshoz. sztem a kérdező nem erre kíváncsi, és nemis ezt várja el tőletek h látatlanba diagnosztizáljátok, hanem arra gondol h esetleg más is találkozott már ilyennel, így ő tudja h miaz, és esetleg megírja.
2009. júl. 22. 01:36
 13/18 anonim ***** válasza:

Nekem is volt már ilyen kétszer. Borsónyi kis duzzanat a nagyajkaim mellett. Egy hét alatt elmúlt magától, egyszerű pattanásszerű valami volt.

Ne izgulj, másnak is van ilyen, mint neked. Adj magadnak egy hetet. ha azalatt magától elmúlik, akkor pattanás volt, vagy valami egyszerű gyulladás. Ha nem múlik el egy hét alatt, akkor menj el orvoshoz vele, de akkor se aggódj: egy tumor nem pár nap alatt fejlődik ki!

Ha már élsz nemi életet, lehet, hogy ez a göb attól van. A herpesz vírusfertőzés ugyanis okoz a nemi szerveken szemölcsöket. Ezzel nagyon fontos, hogy orvoshoz menj! Súlyosan fertőző.

Ha véreztél masztizás után, akkor nem jól csináltad. A hüvelyedet izgattad? hagyd abba, ne bántsd a hüvelyedet, keresd meg a csiklódat, és azzal játszadozz.

2009. júl. 22. 08:34
 14/18 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat mindenkinek.Ja es tegnap otta mar kicsit kisebb lett.szerencsere.remelem igy hamar elmulik:)
2009. júl. 22. 08:42
 15/18 anonim ***** válasza:
a huvelyben egy ujjnyira? most en ertettem felre a kerdest, vagy...annyira mélyen a méhszajad lehet,a ciklusod masodik feleben a mehszaj kifele mozog, ezert serulekenyebb, vigyazz!es ne izgulj, nem kell mindjart ilyen sulyos betegsegre gondolni, mint a rák. azonban ha többször előfordul, erdemes felkeresned az orvost, legalabb megnyugodsz es nem fogsz komoly betegsegre gondolni.
2009. júl. 23. 23:44
 16/18 anonim ***** válasza:
Rosszul tudod. A méhszáj nem egy ujjnyira van bent, hanem kb 10 centire.
2009. júl. 23. 23:47
 17/18 anonim ***** válasza:
kerdes, hogy a kerdezo mit ert egy ujjnyi alatt...nekem az ujjam hosszat...
2009. júl. 23. 23:59
 18/18 anonim ***** válasza:
Igaz. De mindenki másnak az egy ujjnyi az egy-két centi, azaz a vastagságát számítják.
2009. júl. 24. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!