Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van egy duzzanat a huvelybemen...

Van egy duzzanat a huvelybementtol egy ujnyira. Mi lehet az?

Figyelt kérdés
eddig nem volt ott,marmint nem akkora formaban.a multnap masztiztam,s egy picit veres lett az ujjam.lehet attol van hogy felrontottam?kerlek hamar valaszoljatok,ja s ne azt h menjek nodokihoz.meg ez mennyi ido alatt mulik el?
2009. júl. 21. 23:58
1 2
 1/18 anonim válasza:
0%
tuuumor tuuumor
2009. júl. 22. 00:02
 2/18 anonim ***** válasza:
0%
Hüvelyi ciszta!
2009. júl. 22. 00:03
 3/18 anonim ***** válasza:
53%
ne azt hogy menjek nődokihoz... akkor ne menj. meg akkor ne is kérdezz, fölösleges, oldd meg.
2009. júl. 22. 00:05
 4/18 A kérdező kommentje:
Jo.de most komolyan,irjatok meg pls.erdekelne.eddig nem volt,mignem vereztem picit,ami tegnap' lett,marmint feldorzsoltem
2009. júl. 22. 00:10
 5/18 anonim ***** válasza:
39%
én ezt nemértem, itt mindneki mindenki, azaz 99%ban csak orvoshoz tudnak küldeni, és azthiszik h ezzel okosat mondtak. hát nem. az ember azér jön ide, h vmi véleményt kapjon olyanoktól akik esetleg tudhatják a kérdésre a választ.
2009. júl. 22. 00:13
 6/18 anonim ***** válasza:
Azért, ha komolyabb dolgokról van szó, szerintem érdemes orvoshoz menni, bármennyire is ciki, hiszen látatlanban, nem lehet elmondani, hogy pontosan mi is a baj, egy orvos se tudja... Ezért küldik az illetőt orvoshoz.
2009. júl. 22. 00:16
 7/18 anonim ***** válasza:
77%
szerintem ha valami természetellenes, vérző dolgot észlel a hüvelyében akkor igen menjen orvoshoz! jó vicc hogy miért küldi mindneki oda... talán mert egyrészt mi nem látjuk hogy mi a gond, másrészt ha a szemünk elé tárulna se tudnánk megmondani mert nem vagyunk orvosok. szerintem ennek elég sok oka lehet és sneki sem fogja neki biztosra megmondani, hogy na ez a bajod! úgyhogy marad a doki...
2009. júl. 22. 00:20
 8/18 A kérdező kommentje:
nem lehet csak az a baj hogy felrontottam/kidorzsoltem?s ez lehet?mert ha altalaban az ember ha pl megvagja,megkarcolja magat akkor is kicsit verzik s megduzzad a helye,,,
2009. júl. 22. 00:24
 9/18 anonim válasza:
jaah de lehet roszindulatu daganat.... amivel ha késön mész orvoshoz akkor már kezelni se lehet.... én azért elgondolkodnék h 5kellemetlen perc vagy az életem..
2009. júl. 22. 00:34
 10/18 anonim ***** válasza:
Két választásod van... Reménykedsz, hogy csak megsértetted és végig parázod a következő heteket, vagy elmész orvoshoz, aki tud pontos információt mondani arról, hogy mi a baj.
2009. júl. 22. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!