Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért viszketek a tampontól?

Miért viszketek a tampontól?

Figyelt kérdés
Nem szoktam sosem viszketni, csak mikor megvan. Tehát gombák, stb kizárva. Olyan, mintha a madzagjára lennék allergiás, mert nem a hüvelyem viszket, hanem kintebb. Köszi a segítséget!
2009. júl. 21. 19:51
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
menj el orvoshoz. vagy szerinted itt ezt komolyan meg tudják válaszolni?
2009. júl. 21. 19:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Attól, hogy te nem tudod, más még lehet okosabb.
2009. júl. 21. 19:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem attól viszket, hogy száraz a hüvelyed. Ilyen nekem is szokott lenni, ezért, amikor felhelyezem a tampont, előtte cseppentek a végére vizet.

Ha a vége viszket, akkor nem nyomod be eléggé, és a kilógó rész dörzsöl.

2009. júl. 21. 20:00
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Más se tud sokat segiteni, de lehet, hogy olyankor egyszerüen nedvesebb vagy és az ingerel. A madzag egyébként kivezethet valamennyi vért - szemmel nem feltétlen észrevehetö - és az kezdhet bomlani. A legjobb lenne egy orvostól kérni tanácsot.
2009. júl. 21. 20:01
 5/5 anonim ***** válasza:
igen, nekemis akkor viszket, ha nincs benne elég jól. és nekemis kintebb. ha feljebb nyomom, akkormár jó.
2009. júl. 21. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!