Mitől fájhat bal oldalon a derekam? (a felfázás nem valószínű)
Figyelt kérdés
Eddig, akár 3-4 órát is álltam egy helyben, mozdulatlanul, azonban mostanában ha 20 percnél többet állok, vagy járok szörnyen fáj a derekam tája. Mitől lehet ez?2012. aug. 12. 13:59
1/6 anonim válasza:
Nem lehet, hogy túl van terhelve a gerinced? Menj orvoshoz( valoszinű azt mondja fogyókuráz mondjuk melyiknem ezzel jön először).
3/6 anonim válasza:
Ha ezt állás, járás következtében érzed, lehet egy rossz cipő is. Próbáld ki egy iagzán kényelmes papucsban is. Ha nem oldódna meg, érdemes megnézetned házi orvossal is, legfeljebb elküld a reumára. Ha vesegond lenne, az nem csak álláskor fájna szerintem, hanem bármelyik testhelyzetben.
4/6 A kérdező kommentje:
Az én szerény 51 kilómmal fogyózni nem hinném, hogy küldene, próbáltam ortopéd cipőben járni, de az sem segít. Köszönöm a válaszokat, mindenképp elmegyek orvoshoz :)
2012. aug. 12. 17:55
5/6 Dorkaa11 válasza:
visszatérve az első kommentelőhöz.... hát inkább háziorvoshoz ne is menj mert nekem is azt mondta h azért van mert nem fogyókúrázok..emberek..örülök ha vagyok 41 kiló és 160 centi:S
6/6 A kérdező kommentje:
Nem mentem a végén orvoshoz, tehát nem tudom pontosan, hogy mi volt a gond, de rendszeres (napi negyedóra) intenzív testmozgástól jobban vagyok.
Köszönöm a válaszotok :)
2012. szept. 18. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!