Felfáztam vagy miért van ez?
Figyelt kérdés
Csíp, éget a vizeletem. És az alhasam is tompán fáj.
Felfáztam? Vagy mi lehet a gond? És milyen orvoshoz menjek ezzel a problémával?
23/l
2012. aug. 6. 12:13
1/6 anonim válasza:
Igen, felfáztál. Menj a háziorvosodhoz, és ha kell, ő elküld urológiára. De addig is igyál nagyon sokat és kamillába is beleülhetsz. Minden jót kívánok Neked!!! :)
2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ! Akkor ezek szerint nem érdemes canestennel kenegetnem magam... Sajnos nem értem hol sikerült felfáznom, no de ez van :( A kamillás fürdőt pedig kipróbálom.
2012. aug. 6. 12:19
4/6 anonim válasza:
Első vagyok. Canestennel semmiképpen ne kenegesd magad, mert az csak gombára jó, de Neked szerintem nem az van. Mindenképpen menj orvoshoz!
5/6 anonim válasza:
Itt találsz házi praktikákat, de menj orvoshoz mindenképp, háziorvos is megteszi, fogsz kapni antibiotikumot, és pár nap múlva kutya bajod lesz.
Jobbulást!
6/6 A kérdező kommentje:
Voltam urológián. Nőgyógyász is odaküldött. Kaptam antibiotikumot mert pár órára rá hogy kiírtam a kérdést már erősen vérzett is a vizeletem...
Köszönöm a tanácsokat hozzászólásokat!
2012. aug. 7. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!