Szerintem felfáztam. Mit csináljak otthon, házilag? Anyukámat nem akarom hogy megtudja.
A hólyaghurut nem játék. Ha nem jól kezelik akár még meddőség is lehet belőle. Ugye azt sem akarod?
Beszélj anyukáddal.
Miért nem akarod, hogy tudja? Már ha tudhatom. És a felfázás nem bűn. De itt van pár hasznos tanács:
-igyál sok teát (kakukkfű, citromfű, hibiszkusz) ezek mind nagyon egészségesek is, táplálnak, ezért a gyógyulás is gyorsabb lesz.
-aludj minél többet (energiát ad a szervezetednek a gyógyuláshoz)
-melegíts fel törölközőt vagy egy kis párnát és tett az alhasadra, és ez még jó érzés is.
Ebben nincs semmi szégyellnivaló! Amíg nem mész el orvoshoz, addig is igyál minél többet! (nekem nagyon bejött az alkoholmentes sör) Ha tudsz vegyél egy jó forró ülőfürdőt!
Mindenképpen menj el orvoshoz, mert nekem pl. kihullott a fél hajam, mert ráment a vesémre :-(
Kapsz egy kis antibiotikumot és ennyi.
Addig is, jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!