Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon fáj a hasam. Bevettem...

Nagyon fáj a hasam. Bevettem 5 cataflamot, de sírok, úgy fáj. Valami otthoni praktika?

Figyelt kérdés

Vettem forróvizes fürdőt is..

A menzim most olyan erős, hogy 1 normál tampon fél óra alatt megtelik :S

2009. júl. 21. 11:47
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
basszus nem bírom tovább.. szörnyen rosszul vagyok :'(
2009. júl. 21. 12:20
 22/28 anonim ***** válasza:

a cataflamra te már kb immunis vagy. ha ennyit szedsz belőle, és ilyen régóta. és ez lehetséges, ha vki huzamosabb ideig szed egy bizonyos fájdalmcsillapítót, akkor előbbutóbb már nemfog úgy hatni, ahogy kéne. ajánlom keress magadnak egy másik fájdalomcsillapítót, ésakkor abból nemis kell majd ennyit bevenned.

régebben nekermis erős volt a vérzésem, és fájt is a hasam, de nemvolt se miómám, se méhszájsebem, se semmilyen egyéb gondom, anyámtól örököltem, mert neki is ilyenek voltak a menzeszei. majd elkezdtem tablettát szedni, és a hosszú menzesz napokból lettek kb 4 naposak, és egy normál tampon kb 1 napig bírná nekem odabenn, ha cserélném, mert ugye azt ajánlott cserélni, hiába nemtelt még meg.

de 14 évesen még télleg nemajánlott neked a foggátló, sztem ha máskor is ilyen erős, és sok vérzésed van, akkor menj majd kövi hónapban nőgyógyászhoz, mert lehet erre gyógyszert kapni, ami nem foggátló, de csökkenti a vérzést és a fájdalmat.

ja és máskor nevégy forró fürdőt, mert attólcsak mégtöbb lesz a véred.

2009. júl. 21. 12:23
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előttem írókkal,hogy menj el orvoshoz.Én 36 éves vagyok,és minden menzetem első két napja görcsökkel,és fájdalmakkal jár meg persze erős vérzéssel is..Ilyenkor a Nospa segít(a cataflam tényleg bitang erős,DE nem GÖRCSOLDÓ). Én minden évben eljárok a nőgyógyászhoz.Igaz nekem már kötelező a évenkénti rákszűrés,de ha úgy érzem kell akkor megyek máskor is..Többször panaszkodtam,hogy erős vérzésem van,de az orvosom megnyugtatott,hogy van akinek ilyen erős a menzete hisz nem mindenkinek egyforma,és az én esetemben ez a normális...Szóval nem kell a legrosszabbra gondolni,mert lehet,hogy a te esetedben is csak erről van szó,és nem valami komoly betegségről...De orvoshoz menj el,mert a doki el fog tudni neked mindent mondani,és tud olyan görcsoldót adni ami enyhíteni a fájdalmadat...
2009. júl. 21. 12:23
 24/28 anonim ***** válasza:
0%
Lehet, hogy a forró fürdő vérbőséget okoz, de menzeszkor a méh falán összegyűlt vér jön le, amibe beágyazódna a megtermékenyített petesejt . :D
2009. júl. 21. 12:28
 25/28 anonim ***** válasza:
Bocsi, de a méh falán nem a vér gyűlik össze, hanem a nyálkahártya megvastagodik. Menstruációkor ez válik le vérzés kíséretében. És forró fürdőt véve erősödik a vérzés is. De lehet görcsoldó hatása is a meleg víznek.
2009. júl. 21. 12:40
 26/28 anonim ***** válasza:

A meleg viz görcsoldó hatású elvileg, de nem ülve benne, menzi alatt alapból nem lehet, mert jó kis fertőzéseket össze lehet szedni, mert ienkor nyitott a méhszáj!!!!

Ha felfázásod van, akkor is meleg kell a hugyholyagra, de csak a hasadra kell tenni, nem bele ülni a forró vizbe, és ha meg vese fájdalmaid vannak, akkor meg hideg kell rá, nem mindegy ám!!!! De akkor sem ülsz bele a jeges vizbe!!!! Ha anyukád nem foglalkozik ezzel, akkor tessék elmenni a háziorvoshoz, felir vmit neked!!!!!

De amugy normál esetben elmúlik 8-10 óra alatt

2009. júl. 21. 13:09
 27/28 A kérdező kommentje:

Álomba sírtam magam, most keltem fel...

Most már sokkal jobb, csak kicsit fáj. :)

2009. júl. 21. 14:24
 28/28 anonim ***** válasza:
fürdő helyett própáld inkább a forróvizes palackot a hasadra tenni., remélem segítettem
2009. júl. 21. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!