Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon fáj a hasam. Bevettem...

Nagyon fáj a hasam. Bevettem 5 cataflamot, de sírok, úgy fáj. Valami otthoni praktika?

Figyelt kérdés

Vettem forróvizes fürdőt is..

A menzim most olyan erős, hogy 1 normál tampon fél óra alatt megtelik :S

2009. júl. 21. 11:47
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Különben nőgyógyászom sincs, mert 14 vagyok...
2009. júl. 21. 11:55
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Hátha forró fürdőt vettél, ne csodálkozz, ha nagyon vérzel. A meleg víz vérbőséget okoz, így nagyobb a vérveszteség is. A cataflamot már máskor is szedted? Tudomásom szerint az nagyon erős, komoly betegségben szenvedőknek szokták felírni. Próbálj meg kimondottan menstruációs fájdalomcsillapítót beszerezni.
2009. júl. 21. 11:57
 13/28 A kérdező kommentje:
Lehet nem számít, de anyunak is ilyen görcsei voltak anno :S
2009. júl. 21. 11:58
 14/28 anonim ***** válasza:

11:54

Mert minden fájdalom vészcsengő, főleg ennyi gyógyszer mellett.

2009. júl. 21. 11:59
 15/28 anonim ***** válasza:
14 évesen ennyi gyógyszer? Ez már függőséget okoz. Mindenképpen válassz nőgyógyászt, és keresd fel. Az anyukád tudja, hogy ennyi gyógyszert szedsz be? És honnan veszed a cataflant? Úgy tudom azt csak orvos írhatja fel. Ezt mindenképp abba kell hagynod!!
2009. júl. 21. 12:04
 16/28 anonim ***** válasza:

Huh, te szegény, együttérzek. Tizenévesen nekem is borzasztóan fájt, majd egy-két év és "kinőttem". A szokásos dolgokkal próbálkoztam: melegítőpárna, egy-két nyújtógyakorlat, mozgás, még akkor is, mikor a könnyeim folytak már, de általában nem segített semmi, ki kellett várni a végét. :( Ja igen.. az orgazmus nagyon jó fájdalomcsillapító, de ha már nagyon-nagyon fáj, nem sok kedve van az embernek hozzá.

Esetleg algoflex m, a cataflam helyett?

2009. júl. 21. 12:04
 17/28 anonim ***** válasza:
Nem szégyen a nőgyógyász, hanem hasznos, minden életkorban. Muszáj! Nem fog beléd kotorni, ha szűz vagy, emiatt ne aggódj. Az, hogy anyukádnak is ilyen, nem ok arra, hogy te belenyugodj. Fogd kézen anyut, és irány az orvos! Ha elmúltál már 14, akkor anyukád se kell hozzá.
2009. júl. 21. 12:05
 18/28 anonim ***** válasza:
14 évesen fogamzásgátlót sem javasolnék! Menj el gyermeknőgyógyászhoz. Minél hamarabb!!
2009. júl. 21. 12:05
 19/28 anonim ***** válasza:

Ha hatástalan a cataflam, ami nem is görcsoldó egyébként, akkor ott a Meristin vagy a No-Spa!!!

Nem szabad ennyit bevenni!!!

Én egyszer vettem be egy nagyon komoyl lelki csalódásnál 5 xanaxot, és azt hittem meg is fogok halni, de hála istennek csak elaludtam.... NEM SZABAd!!!!!!

2009. júl. 21. 12:07
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

A Cataflam tényleg nem görcsoldó, hanem erős gyulladás és fájdalomcsillapító, de neked simaizom-görcsoldó kell, abból talán kisebb adag is hatásosabb.

Sose vegyél be ennyi gyógyszert, főleg nem ilyen fiatalon. 14 éves kor az a határ, amit meghúznak a Cataflamnál, és nem véletlenül.

2009. júl. 21. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!