Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha kimarad a menstruációm...

Ha kimarad a menstruációm akkor el KELL mennem orvoshoz?

Figyelt kérdés

Még soha nem maradt ki, már több mint 1 hete késik, nem vagyok terhes!

29/N

2012. aug. 10. 14:17
 1/5 anonim ***** válasza:
előfordul az ilyen. várj még egy kicsit, próbálj ne idegeskedni. de ha nem vagy terhes, akkor meg kár idegesíteni magad egy ilyen miatt.
2012. aug. 10. 14:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha még sosem maradt ki, akkor ez most biztosan jelez valamit, persze lehet ártalmatlan is, de talán jó lenne nőgyógyászhoz menni a nyugalom végett
2012. aug. 10. 14:27
 3/5 A kérdező kommentje:

a terhesség kizárt, mert a semmitől nem lehetek az! :)

noo de inkább egyre jobban félek attól, hogy valami hatalmas cisztám van vagy valami amiért nem jön meg.... nem is tudom mi szokott a leggyakoribb oka lenni a kimaradt menstruációnak?!

2012. aug. 10. 14:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen már nem lehet arra fogni, hogy nemrég jött meg az első menstruációd. Ha 2 egymást követő hónapban kimarad, akkor feltétlenül muszáj orvoshoz menned!
2012. aug. 10. 14:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Én még várnék 2 hetet, hátha megjön, aztán elmennék orvoshoz. Biztos, ami biztos.
2012. aug. 10. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!