Lehetek terhes? Másfél hete késik, más tünetem nincs.
Figyelt kérdés
Cypromix tablettát szedtem 7 hónapon át, mondtam a dokimnak, hogy nem szeretném tovább ezt szedni, mert már semmi nem indokolta a szedését, bőrhibáim elmúltak, de csak azért is ezt írta fel. Ezért abbahagytam, orvost váltottam, hogy két hónap szünet után mást írjon fel. Előtte sem volt mindig rendszeres a menszeszem, hosszú ciklusaim voltak sokszor 5-6 hetesek, az abbahagyása után is 6 hétre jött meg. A párommal párszor együtt voltunk, a gumit sajnos nem bírja a hüvelyem 5 percnél tovább, úgyhogy általában megszakítással védekeztünk, de soha nem élvezett belém. A normál 28 napos ciklushoz képest másfél hete késik a vérzésem, ha megjön, akkor kéne beszednem az első szem új tabimat. Nem érzem magam terhesnek, nincs hányingerem, nem feszül a mellem (nekem menszeszkor sem szokott különösebben), stb. Viszont már halálra izgulom magam, mert tudom, hogy nem volt 100%-os a védekezésünk, de még semmiképp sem szeretnék gyereket. Kedden voltam nőgyógyásznál a tabi, valamint hüvelygyulladás miatt (gomba folyton kijön rajtam :(), megvizsgált, de nem mondta, hogy terhes lennék. Ekkor már egy hete késett. Szerintetek?2012. aug. 10. 13:43
1/8 anonim válasza:
Nem védekeztél, lehetsz terhes, ennyi...
2/8 anonim válasza:
tesztelj, de egyébként ha nem normál hosszúságúak a ciklusaid, akkor ne ahhoz mérten számold, hogy késik-e vagy sem, ha a 6 hetet vesszük alapul, akkor még mindig van pár napja, hogy megjöjjön...
3/8 anonim válasza:
Ilyenkor még nem tudja kitapintani, h terhes vagy-e. Amúgy nem sok eséllyel vagy terhes, ha megszakítással védekeztek és a hüvelyed ph-ja normális, vagyis eléggé savas (bár ha visszatérő fertőzéseid vannak, akkor a normális ph esélye elég kicsi)... Inkább vegyél egy tesztet, tudok ajánlani jót, ha szeretnéd.
4/8 anonim válasza:
még egyszer, gyengébbek kedvéért: a terhesség tüneteit NEM éreznéd még ilyen korán, tehát az, hogy mi érzel és mit nem, semmit nem jelent.
a körítés meg tök mindegy, lehetsz terhes. teszt?????
5/8 A kérdező kommentje:
Fogok csinálni tesztet. Én úgy olvastam, hogy 5-6. héten már kitapintható, és ezt az utolsó menszesz első napjától számolják. Kedden megyek vissza a dokihoz, ha addig nem jön meg, akkor mindenképp rákérdezek a dologra.
Köszi a válaszokat. A védekezésről annyit, hogy ez a gyógyszeres dolog sajnos így jött ki, ebben a két hónap szünetben nem tudom, hogy máshogy védekezhettünk volna. Mivel már írtam, hogy a gumit nem bírom, fájdalmas. Szóval a lehurrogó hangvételű válaszokat is köszönöm, gondoltam, hogy lesznek. :)
2012. aug. 10. 14:18
6/8 anonim válasza:
Kiscsillag, a gumin kivül van még jópár védekezési módszer...könnyű lehurrogni, hogy jaj nem bírom a gumit, akkor már nem is kell védekezni...
7/8 anonim válasza:
Igen, de arra is gondolj, h a peteérésed előtt nem lehet gyereked. :D Magyarul még vszínű nem vagy 5-6. hetes terhes...
8/8 A kérdező kommentje:
Két teszt is negatív lett, de csak nem akar megjönni...
2012. aug. 13. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!