Lányok, ti kibírtok egy éjszakát pisilés nélkül?
Figyelt kérdés
Tudom, elég gáz a kérdésem, de... már annyira unom, hogy hiába nem iszom semmit lefekvéskor, hiába megyek el wc-re közvetlenül elalvás előtt, az éjszaka közepén vagy ma. hajnalban arra ébredek, hogy mindjárt bepisilek... Amúgy napközben nem járok túl gyakran, tehát felfázásra semmiképp nem gyanakodnék.2012. aug. 10. 09:07
1/6 anonim válasza:
felfázásra semmiképp. diabéteszre már annál inkább. mennyire vagy szomjas mostanában? esetleg változott a vizelet mennyisége?(gondolok itt arra, hogy több lett)
2/6 anonim válasza:
Pajzsmirigy túlműködésnek is lehet ez a tünete.
3/6 anonim válasza:
Szerintem menj el orvoshoz, lehet, hogy valami komolyabb szervi probléma előjele.
Egyébként én nagyon ritkán megyek ki éjszaka pisilni, többnyire elmegyek lefekvés előtt és reggel. Pedig napi 2-2,5 l vizet iszok, mondjuk úgy osztom be, hogy estefelé már nem iszok olyan sokat, hogy ne kelljen éjszaka kimennem pisilni.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem vettem észre semmi változást... Amúgy ez kiskorom óta így megy, és nem romlott úgymond az állapotom... Meg lehet szokni, csak azért mégis kellemetlen, na... Hót kómásan felkelni, kibotorkálni, aztán vissza... Még az álom is kimegy a szememből.
2012. aug. 10. 10:27
5/6 anonim válasza:
3 rendszer van, ami az egész testre hat: idegrendszer, endokrin rendszer és immunrendszer. Bármilyen probléma van, ezek mindig esélyesek. Ezen kívül az urogenitális rendszert kéne alaposan megvizsgálni, alapból nem normális egy fiatal nőnél, hogy nem tud végigaludni egy éjszakát.
6/6 anonim válasza:
Én így nyáron felkelek sokszor éjjel pisilni. Suliidőben egyáltalán nem kelek fel, gondolom szerepe van ebben annak is, hogy akkor sokkal fáradtabb vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!