Melyek a legerősebb fogamzásgátlók? Amiben sok a fitoösztrogén tartalom, gondolom az számít erősnek.
"a doki maga mondta, és nem is egy, hogy a fogamzásgátlóknak pont hogy be kéne állítani a vérzést, szal erről ennyit. "Nem állítja be, hanem kikapcsolja. Erről meg ennyit. Utálom az ilyen felelőtlen orvosokat, hormonproblémát fogigátlóval kezelni... A fogigátló szépen leállítja a ciklusodat: nem lesz se peteérésed, se méhnyálkahártya-megvastagodásod. A saját hormonjaid helyett a gyógyszer hormonjai dolgoznak. Mégis, akkor mit állít be? Gondolkozz már!
Amikor meg leállsz a tabival, akkor nem hogy több női hormonod lesz, hanem kevesebb. Ha szerencsés vagy, akár azonnal újraindulhat a ciklusod, de nagyon sok nőnél hónapokat kell várni a peteérés újbóli beindulására, vékonyabb marad a méhnyálkahártyájuk egy ideig, nehezebben ágyazódik be a babó. Volt itt nő, akinek másfél évig nem volt peteérése, miután leállt a tabival!
"ja és bocs, de a gyógyszerek mind növényi eredetűek, sőt a tiszta növények erősebbek a gyógyszereknél, szal töményebbek." Ez úgy hülyeség, ahogy van, elég lenne bemenned egy gyógyszergyárba, mielőtt nagy biztosan mindefélét állítasz a gyógyszerekről. Még az aszpirint is szintetikusan állítják elő, pedig eredetileg abban is növényi hatóanyag volt! [link]
A fogigátlóban meg szintetikus hormonok vannak. Miért, szerinted cickafarkból meg palástfűből csinálják a fogamzásgátló tablettákat? Hány éves vagy, tíz? Ne írjál már hülyeségeket, főleg meg ne hidd el magadnak azokat.
Pl a Yadine hatóanyaga: etinösztradiol [link] ami szintetikus ösztrogén, és drospirenon, ami meg szintetikus progeszteron [link] Egyik anyagot sem növényekből állítják elő, hanem szintetikus úton, mesterségesen, akár a földhöz is verheted magadat, akkor is így van.
Utánanéztem neked a neten, hogy ne kelljen félórákat várnod. A te dolgod, hogy megérted-e, vagy sem.
Az oké hogy csökken a vérzés, de akkoris rendszeressé kéne tennie, nekem pedig nem volt az. az unokatesónak órára pontosan megjön a vérzése a bogyójától, és rendesen vérzik, tehát nem mulasztja el a vérzést. Vannak olyan tabik amik kifejezetten oylan anygaot tartalmaznak, mai olyan mnit a szervezetben az üsztrogén, ésk iváltják hogy a szervezet azt termelje. Nem évletlen nől meg osk csajnak a bogyótól a melle. kamaszkorban is attól nől meg, csak nem mnidenkinek kell hozzá bogyót szendi, mert örökletes. A doki meg lehet hülye, de lehet csak sz@rik belem indenbe
temrészetgyógyászhoz megyek, az mekgöpölyöz, meg akupunktúrás kezelésre járok majd, valamint gyógymasszőrhöz, nekem jó a yasminelle, és a cickafarttól mnidig megjön a vérzésem, magam tapasztaltam ki mi a jhó nekem, persze lehetm indenkinek más ávlik be, de ez tipikusan oylan tea, hogy megjön tőle zsinte azonnal, ettől méregtelenedem, és idővel majd magától is beáll a vérzésem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!