Minden esetben igaz, hogy abban az évben jön meg a menstruációm mint anyukámnak?
Ez egyénenként változó.
Nálunk iskolai felvilágosításon azt mondták, hogy a fehérfolyás 1-2 évvel az első menstruáció előtt jelenik meg. Nekem 1 év se volt közte, csak néhány hónap.
Egyébként nekem is azt mondták, hogy kb. akkor fog megjönni amikor anyumnak, de ez butaság. Egyre hamarabb érnek a lányok. Nagymamámnak 18 éves kora körül jött meg először a mensturációja, de még anyumnak is 'csak' 15-16 évesen jött meg. Ellenben nővéremnek már 14 évesen, nekem pedig 12 évesen. Előre félek, ha majd egyszer lányom lesz, neki hány évesen jön meg a menstruációja..:D
Ha a menstruációt megelőző tünetek stimmelnek, akkor igazából bármikor megjöhet. Szóval legyen nálad 1-2 betét, hogyha megjön, nehogy gond legyen.
Tisztasági betétet nem kötelező hordani, ha gondolod próbáld ki, én szeretem, így legalább nem lesz foltos a bugyim. Ha szeretnéd, használhatod, ha nem, akkor nem fontos.
17/L
azt szeretném még kérdezni h kicsit fáradt vagyok és gyengének érzem magam ez lehet a várható menstruációm miatt?
sokat alszom van mikor 10 ig is de nem tudom miért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!