Egy jó nőgyógyászt (aki kedves is) tudnátok nekem ajánlani Budapesten belül bárhol? Folyt. Köv.
Dr Kisfalvy István a nőgyógyászom, nála született a fiam, tv-ben akár láthattad is, egy végtelenül, kedves, türelmes, humoros orvos.
Nekem speciel az volt benn nagyon szimpatikus, hogy akármikor megyek hozzá, behívja a páromat is, mondván ha egy pár vagyunk, rá is dolgozik a dolog. Persze a vizsgálatot nem látja rajt kívül senki, de nekem ez nagyon tetszik és a férjemnek is mindig elmagyaráz mindent.
Nagyon nagy a tudása, nőgyógyászati betegségekre specializálódott, engem még szerencsére nem kellett kigyógyítania semmiből, de maximálisan meg vagyok elégedve a munkájával, a hozzáállásával.
Aki az első írt, vele is van tapasztalatom, mikor az első gyerkőcöm született néha hozzá kerültem vizsgálatra, mikor nem volt a saját orvosom, nagyon jó fej, hatalmas tudással, ha ő nem lett volna lehet ott maradok én is és a baba is szülésnél, jobban felmérte a helyzetet, mint a saját orvosom.
Nagyon szépen köszönöm a gyors és hasznos válaszaitokat! Már csak választanom kell tudni közülük...:)
Mentek a zöld kezecskék.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!