Miért csíp szex és ujjazás közben a kisajkak környékén?
Szex és ujjazás közben is csíp vmiért a kisajkak környékén, belülről nem érzem, csak kívülről. Olyan, mintha kidörzsölődött volna, de már az 1. pillanattól kezdve csíp és fáj, tehát nem a dörzsölődés hatására kezd fájni. Semmi más tünetem nincs, csak fehérfolyás, de az mindig van.
A síkosító sem lehet a gond, mert 2 fajtát használunk és mindkettőnél éreztem. Gumiból is több fajtát/márkát használunk és mindnél éreztem.
Mit kezdjek ezzel? Mi okozhat ilyet? Ez vmi fertőzés volna? Miért csak behatoláskor érzem?
Amikor először éreztem ezt, utána volt 1 hét szünet, de akkor is éreztem uezt az érzést.
Amúgy mik az óvszerallergia tünetei?
hát az óvszerallergia valószínőleg belülről is csíphet.
és amúgy nemcsÍp? mosakodáskor mondjuk?
Próbálj meg pár napig Canesten krémmel kenőcskézni odalent.4-5 nap után sincs javulás, akkor valószínű nem fertőzés.
Aztán utána próbáld meg bekenni Dermin nevű erős kamillás krémmel akciózás után, az hamar megszünteti a csípő-égő érzést.
sztem gombád van. és sztem nem a melegtől viszket. kicsit sok már az egybeesés. a gombának ugyanis az a tulajdonsága, h viszket, akár a hüvelynél, akár kívül (ha kívül akkor külső gomba is van) a folyás fehér lesz, esetleg darabos, és fáj szex közben. utána már persze nem.
sztem vegyél canesten kombit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!