Ez a mellméret jó nekem ebben a korban ha átlagot nézünk?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok és a méretem 70-75/B
az jó úgy aránylag am sovány vagyok(látszatnak még nem az igazi de azért van XD)
2009. júl. 20. 13:30
1/5 anonim válasza:
Tökéletes. Én 16 éves vagyok és én is 75/B vagy 80/A-s melltartót viselek.
2/5 anonim válasza:
sovány vagy és B-s a melled?:D Akkor mi itt a probléma?? Én dagadt vagyok és így B-s... Mikor fogytam pár kilót, de még mindig kövérebb voltam az átlagnál, akkor A-s volt, de néha az is nagy volt.
3/5 A kérdező kommentje:
:D
2009. júl. 20. 13:52
4/5 anonim válasza:
Nekem is akkora volt 15 évesen, azóta annyit nőtt, hogy 80/B-s lettem... Magyarul szinte semmit. :D És mellesleg meg vagyok elégedve vele.
20/L
5/5 anonim válasza:
én is 18 vagyok és nekem is 75/b a méretem,"mellesleg" nem is nőtt már kb 2 éve.. :) de engem néha kicsit idegesít.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!