Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 5 hete volt terhességmegszakít...

5 hete volt terhességmegszakításom, tegnap megjött a menstruációm, de mára már szinte semmi nincs. Volt már másnak is ilyen?

Figyelt kérdés
Akkor most ez volt a rendes menstruáció? Vagy számíthatok még rá, hogy lesz még egy "rendes" is? Az orvos azt mondta, hogy az első napon kezdjem el szedni a fogamzásgátlót, ezt tegnap meg is tettem. Mit gondoltok?
2009. júl. 20. 08:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem decemberben volt abortuszom, az első menzesz nekem is ilyen volt. Egy napig alig jött egy pici, és el is múlt.

Aztán egy hónap múlva februárban megjött rendesen, akkor aztán nagyon erős vérzésem volt. Én akkor kezdtem el a tablettát szedni, mert az elsőnél nem tudtam mi van.

Szerintem nem baj ha elkezdted, de inkább menj vissza a dokihoz, ha tudsz, és kérdezd meg a véleményét.

2009. júl. 20. 08:47
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

uhh hogy tehettétek ezt lehet h életerős kisbab a lett volna aki nagyon szép

Ezeket az embereket én elitélem BOCS 14L 1 csajjjjj

2009. júl. 20. 09:15
 3/8 A kérdező kommentje:

Első válaszoló, nagyon szépen köszönöm, kicsit most megnyugtattál! :)

Második: nem fogok magyarázkodni.

2009. júl. 20. 09:20
 4/8 anonim ***** válasza:

Kedves 14 éves kislány!

Én bizony megmagyarázom neked, hogy miért tettem, hátha másképp látod majd a dolgokat.

Én 30 éves vagyok, egy 7 éves kislány, és egy 18 hónapos kisfiú anyukája. Világ életemben nagyon odafigyeltem a védekezésre! Régen én is elitéltem az abortuszt, de csak azt aki nem védekezik sosem, és úgy lesz terhes.

Én Pharmatex kúpot használtam évekig, ami jó is volt. De tavaly ősszel sajnos egyik alkalommal mégsem hatott. Lehet, hogy én rontottam el valamit, nem tudom.

Én a férjemmel mindíg védekeztem, mert tudom magamról, hogy egyből teherbe esem. Így volt ez mindkét gyerekemnél, szerencsére.

Nem kívánom neked, hogy így járj, ahogy én. De azóta én is másképp látom az abortusz témát.

A babát azért nem tartottuk meg, mert anyagilag nem tudunk bevállalni még egy gyereket. A lakásunk 2 szobás, a kocsink csak 4 személyes, a hitelünket még 20 évig fizetjük! Akkor kezdődött a válság is. Ezeken kívül pedig a lányommal 2 napig vajúdtam mire megcsászároztak, a kisfiammal 3 napig hagytak szenvedni, de őt legalább rendesen szültem.

Imádom mindkét gyerekemet, és hidd el megviselt a műtét! De most utólag is jó döntésnek tartom, csak nagyon sajnálom.

Minden jót neked.

2009. júl. 20. 14:16
 5/8 A kérdező kommentje:
A 14 éves kislánynak még annyit üzennék, hogy elhiheti, senki sem jószántából megy el egy ilyen műtétre. Természetesen vannak felelőtlen emberek is, akiknek a tudatlansága, esetleg hanyagsága vezet az abortuszig, de nem kéne általánosítani miattuk. Én sem felelőtlen voltam, jó okom volt rá, hogy így döntöttem. Valószínűleg soha nem fogom kiheverni, hogy elveszítettem a kisbabámat, de nem volt más választásom.
2009. júl. 20. 14:48
 6/8 anonim ***** válasza:

Lehet indiszkrét vagyok, nem kell erre válaszolnod, de érdekel hogy védekeztetek? vagy becsúszott a baba?

Kíváncsi vagyok, mert én tabit szedek, de így is félek a terhességtől még. ( 23 éves vagyok).

2009. júl. 21. 00:47
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem védekeztünk. Akartam ezt a babát, csak az "apuka" amikor megtudta, lelépett, és magamra hagyott. Mivel több a havi fizetnivalóm, mint amennyit keresek, így nem volt kérdés, hogyan alakulnak a dolgok a továbbiakban. Ne félj a tabi melletti teherbeeséstől, 9 évig szedtem, és nem volt vele gond.
2009. júl. 21. 08:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Az vagyok aki kérdezte, hoyg hh abortuszod volt.. Ugyanígy járt a barátnőm. két éve együtt volt a barátjával, és megkérdezte barátnőm, mit szólna babához. A pasi igent mondott, miután barátnőm terhes lett, otthagyta. Neki sem volt pénze felnevelni egy gyereket, és elment abortuszra. bunkók a pasik.. legalábbis a többség! Sajnálom, hogy így alakult.
2009. júl. 26. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!