Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Elkaphattam valamit?

Elkaphattam valamit?

Figyelt kérdés
Hétvégén Egerben voltam fürdőbe, akkor még semmi furcsát nem észleltem, viszont este már a hüvelyem környékén égő, viszkető érzés jelentkezett, ami még a mai napig is jelen van. Szerintetek elkaphattam valamit a fürdőben? Nem használtam nyilvános WC-t, semmit, akkor mégis hogyan lehetséges, ha egyáltalán lehetséges?..

2012. aug. 7. 01:53
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A vízben volt valami.

Szerintem gomba, a legjobb, ha nőgyógyászhoz mész.

2012. aug. 7. 04:10
 2/3 anonim ***** válasza:

És persze az is lehetséges, hogy allergiás vagy a klórra, vagy más anyagra, amit a vízbe tesznek.

Első voltam.

2012. aug. 7. 04:12
 3/3 anonim ***** válasza:
66%
A vízben kaptad el. Nem kell ahhoz nyílvános wc, hogy beszerezz valami nyavaját. Az első (és egyben második) válaszadóval egyetértek, én is gombára vagy allergiára szavazok. Menj el nőgyógyászhoz, vagy használj canesten krémet.
2012. aug. 7. 04:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!