Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! A folyásotoknak van...

Lányok! A folyásotoknak van valamilyen illata?

Figyelt kérdés
Mert nekem sajnos állandó,mindennapos folyásom van és illata is van,szoktam érezni is,de nem büdös csak ilyen jellegzetes......Ez lehet akár gombás fertőzés is,hogy állandóan "folyok"?
2009. júl. 19. 22:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor kóros ha kellemetlen szaga van. Egy kis folyás mindig van, de ha soknak érzed és zavar menj nődokihoz. Gombás fertőzésnél ég és viszket a hüvely/-bemenet
2009. júl. 19. 22:10
 2/8 anonim ***** válasza:
14%

SZERINTEM ELÉG VALÓSZÍNÜ:S

nekem nagyon ritkán van folyásom néha menzesz előtt 1 nappal de annak kellemetlen szaga van nem illata

2009. júl. 19. 22:11
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
vegyél irrigátort
2009. júl. 19. 22:15
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem is mindig van egy kis folyásom, a nőgyógyász azt mondta, hogy ez természetes. A szaga pedig olyan, amilyennek leírod. Nem büdi, csak jellegzetes.
2009. júl. 20. 01:35
 5/8 anonim ***** válasza:
nekemis van folyásomm, és az enyémis természetes, nem betegség eredtű. ha gombád lenne viszketnél és égnél. és az enyémnek is van illata, amolyan fehérnemű-punci keveréke :D
2009. júl. 20. 10:29
 6/8 A kérdező kommentje:
Ilyenekre gondoltam Én is.Köszönöm a válaszokat:)
2009. júl. 20. 15:49
 7/8 anonim válasza:
èn most ilyennel szenvedek,deorvoshoz menni nemtudok .Häzi patikät tudtok?betedine kenöccsel nem kenhetem be kivülröl?Irjatok sürgös
2009. júl. 23. 23:57
 8/8 anonim ***** válasza:
de, bekenheted vele. deha belső gombád van azon nemfog segíteni a kenőcs.
2009. júl. 24. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!