Derpetta kérdése:
Normális-e hogy ennyi idő kimaradt?
Figyelt kérdés
14 vagyok, decemberben jött meg először igazán, eltartott 2 napig. Azóta semmi. Fehér váladékszerűség van és volt is, de nagyon zavaró. Ez miért van?(Kérlek a nagyon alap tudnivalókat hagyjátok ki hogy átlag 28 naponta van, stb.)2012. aug. 6. 16:25
1/11 anonim válasza:
Az is elég alap tudnivaló, hogy a kislányoknak még nem rendszeres, de úgy látszik, ezt se tudod, különben nem kérdeztél volna. 18 éves kor körül lehet már aggódni, ha addig se lesz rendszeres, de te még ne foglalkozz ezzel.
2/11 anonim válasza:
Én csak annyit mondok, hogy jobb lenne ha orvoshoz mennél, mert nem lehet mindig arra fogni, hogy fiatal vagy. Jobb kizárni a lehetséges bajokat. Más úgysem tud biztosat mondani, csak az orvos. Persze, lehet, hogy nincs baj, de megnyugtatóbb, ha ezt orvos mondja!
3/11 anonim válasza:
6 hónap után akkor is el kell menni orvoshoz, ha még csak egyszer menstruáltál. 2. voltam.
4/11 anonim válasza:
Ezt olvasd el! Megint a 2. voltam.
10/11 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!