Ugye ennyi egészségügyi probléma elég ahhoz, hogy TBs mellplasztikára jelentkezzek?
F kosaras melltartót hordok, gyerekkorom óta gyógytornáznom kell, hogy a hátam elbírja. Szinte mindig fáj, és a torna ellenére siralmas a tettartásom.
Melltartó nélkül kényelmetlen még aliudni is, sőt fájdalmas is néha, mert a bőröm húzódik.
Alig tudok valamilyen sportot vagy mozgást végezni, mert futni vagy urgrani, sőt lépcsőn lemenni is csak úgy tudok, ha kézzel alátámasztom a mellemet.
A melltartópánt kidörzsöl, szorít, sőt felhorzsolja a vállamat, a mellem alatt viszont bepállik a bőr. Alig kapok magamra fehérneműt, mert a legtöbb bolt csak D-kosarasat árul.
Ezek a tünetek elégségesek ahhoz, hogy az orvos beutalót adjon TB-s kisebbítő plasztikára?
Valószínűleg igen, de csa ha már elmúltál 18éves, hisz addig még nőhet a melled-persze a te esetedben reméljük már nem fog.
És addig se hordj kisebb melltartót,mint ami kell,mert az végképp kényelmetlen.
Valószínűleg igen, viszont szigorúan télen csináltasd meg, nyáron sokkal nagyobb esély az elfertőződésre a meleg miatt. A kisebbítésnél szinte mindig van gyulladás. Itt vannak akik túl vannak rajta, nézz körül itt:
Szia, megértem a problémádat , hasonló problémával küzdöttem én is , de szerencsére találtam megoldást. Ha esetleg beszélgetni akarsz, vagy tanácsot kérnél akkor dumálhatnánk. E-mailem: keshijudit@citromail.hu
25(L)
Átérzem a problémádat. :(
20 éves vagyok, és 105 F a méretem, de sehol sem kapok magamra melltartót. Ami van abban is lóg a mellem és szinte nem tart semmit. Nem tudok melltartó nélkül meglenni, mert kényelmetlen. Én is gondolkozom egy kisebbítő műtéten, csak nem tudom mi a menete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!