Ha a tampon nem telik meg 6-8 óra alatt, akkor is ki kell cseréni időben?
Figyelt kérdés
2012. aug. 6. 09:42
2/7 anonim válasza:
Igen, mert a félig véres tamponban is elszaporodnak a baktériumok.
3/7 anonim válasza:
Igen, a higiénia miatt ki kell cserélned.
4/7 anonim válasza:
A 2. válaszolónak tökéletesen igaza van. Ezért nem jó tampont használni, ha nem feltétlenül szükséges!
5/7 anonim válasza:
Jaj hagyjátok már a ne használjatok tampon dumát. Ha megfelelően van használva, semmi baja nem lesz, ugyanígy a betétnél is...
6/7 anonim válasza:
Ha igénytelen vagy akkor nemkell hagyjad csak majd megedzőtsz a gombákkal szemben ;)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi, mentek a zöld kezek, és a piros -.- Nem értem, miért kell egyből flegmáskodni, meg bunkózni, akkor inkább ne is válaszolj...
Utàlom a betétet, már vagy 2 ève nem használtam.. Ès nem tudom, ez, miért lenne ribancos -.- A betés sem (sokkal) higénikusabb. Én ergo utálom, ha az alsó felem áll a vérben..
2012. aug. 6. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!