Minek nagyobb a valószínűsége? Többi lent
sziasztok!
15 éves lány vagyok és kezdek aggódni az egészségem miatt.
Néhány tünetem ami utalhat PCOS betegségre is ,de lehet ,hogy csak a kamaszkor miatt van?
pl:
Zsíros,pattanásos bőr -sok mindent kipróbáltam már de semmi se használt
szőrösebb vagyok mint az átlag - a hasam és a mellem is szőrös,ha gyantázom a lábam/kezem már a 2.-3. nap elkezd kinőni a szőr pedig elvileg 3 hét simaságot nyújt a gyanta ,de viszont apum családja is nagyon szőrös szóval lehet hogy örököltem?
nagyon rendszertelen a havim is pl.tavaly csak 7-szer volt meg,idén már 5-ször,de semmi rendszer sincs benne van hogy egymás utáni hónapban rendesen kb 35 napra megjön,de olyan is van hogy hónapokig semmi -de mondjuk még csak 2 éve vagyok nagylány és ahogy olvastam az első 5 évben normális a rendszertelenség
semmi mellem sincs -tudom,hogy csak 15 vagyok és még nőhet de..
csak hasra és derékre hízok,próbálom mindig lefaragni a kilókat onnan de nem sikerült,nadrágot is nehezen tudok venni a derekam miatt
szerintetek minek nagyobb a valószínűsége?a PCOS betegségnek vagy csak a hormonok szórakoznak még velem és ez el fog múlni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!