Fertőzéssel lehet menni medencébe?
Figyelt kérdés
2012. aug. 5. 14:57
1/10 anonim válasza:
Ha minden vágyad, hogy mások is szenvedjenek és te se akarsz meggyógyulni, rajta!
2/10 anonim válasza:
attól függ ha pl AIDS es vagy akkor egy csomó embert megölsz vagy elkeseríted, ahogy gondolod
3/10 anonim válasza:
Nem kéne, mert másokat is megfertőzöl és magadat is továbbfertőzöd,nehezíted a gyógyulást.
4/10 anonim válasza:
nem, ez benne van az uszodák házirendjében, ki is van írjva valahova
5/10 A kérdező kommentje:
Ilyen itthoni medencére gondoltam, de egyébként nem az minden vágyam hogy más is elkapja, nem tudom mit kell itt nekem támadni.
Egyébként nem AIDS-es vagyok, valamilyen gombás fertőzés.
2012. aug. 5. 15:05
6/10 intrepid válasza:
És miért nem gyógyíttatod meg az egyszerűség kedvéért? Saját medence, oké. Más nem is megy bele?
7/10 A kérdező kommentje:
Voltam nőgyógyásznál, de a ,,meggyógyítás,, nem egy nap.
2012. aug. 5. 15:09
8/10 anonim válasza:
Ha más nem megy abba a medencébe, és le is cseréled utána a vizet,hogy holnap ne fertőzd vissza magad,akkor még talán, de a saját gyógyulásod is nehezíted vele.
9/10 A kérdező kommentje:
Akkor inkább nem megyek, így is szenvedek már ezzel a fertőzéssel..
2012. aug. 5. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!