Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet medencébe menni menstruá...

Lehet medencébe menni menstruáció alatt?

Figyelt kérdés
2012. júl. 25. 20:47
 1/6 anonim válasza:
Ha tampont használsz, akkor igen!
2012. júl. 25. 20:52
 2/6 A kérdező kommentje:
betéttel nem?
2012. júl. 25. 21:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
gondold végig amit kérdeztél... Hogy gondolod a betétet? huzod magad utána csikot mivel abból kiázna? Te szeretnél olyan vizben fürdeni amiben a másik nő "trutyija" van? és a betét meg megszivja magát a jó kis bacis vizzel, remek lenne..... A fő probléma hogy a menstruáció alatt nyitva van a méhszáj és könyebb fertőzéseket elkapni ezért sem lehet akkor fürdeni. csak tamponnal.
2012. júl. 26. 09:14
 4/6 anonim válasza:

első válaszoló vagyok, hát én sem tudom, hogy jutott ilyen az eszedbe, betéttel?

A betét a vízben átázik, nem lehet vízben használni és nem is szabad. Olyan fertőzéseket kaphatsz el.....tampont szabad csak, ha meg azt nem akarsz, ne menj medencébe addig :)

2012. júl. 26. 11:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Betét? Ha már magadra nem vagy tekintettel, akkor legalább a többiekre lehetnél! Sajnos vannak nekem is igénytelen ismerőseim akik még úgy is bemennek a vízbe betéttel!

Vagy tampon, vagy várd ki azt a pár napot, mert nem éri meg hogy pár óráig jól szórakozol, aztán meg járhatsz nőgyógyászhoz a fertőzések miatt!

Nem oltani akartalak.

2012. júl. 26. 20:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Csak tamponnal fürödhetsz medencébe ha menstruálsz!!!
2012. júl. 31. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!