Mitől van sok folyásom?
Na hát itt mindenki paraszt...
Én is ebben a cipőben járok... Évek óta a tapintatlan orvosokhoz járok (na jó nem mindegyik) és nem értem az okát, hogy egy szakember miért legyint erre a dologra, mikor olvasom mindenhol, hogy meddőséget okoz. Nálam Candida van (az nagyon gyakori) és hallottam, hogy diétát kell csinálni a gyógyszer, meg a gombaölő szerek mellett. Röviden annyi, hogy nem ehetsz cukrot, élesztőt, gombát (az élesztő szerintem hülyeség mert kisül a kenyérból az a gomba, na minegy...), ecetet. A gomba nem szereti a hagymákat meg pl. fahéjat. Gombaölő szerek meg: La Pacho tea, Grepfruitmag csepp... Keress rá a neten: candida diéta!
Sok sikert, én is még küzdök:-(
Szia!
Nekem is ez a problémám már két éve. Először azt hittem a fogamzásgátlótól van ezért váltottam 2szer is másikra. De most, hogy nem szedem (szünetet tartok) most iis van és nem tudom mitől. Voltam dokinál én is kaptam kúpot, krémet... semmi nem használt. Ha eetleg megtudsz valami hasznos dolgot kérlek írj egy e-mailt : szaszy1617@freemail.hu
Szia!
Folyásod lehet idegi alapon is. A sok stresz hatással van rá. Illetve ha szedsz fogamzásgátló az is lehet, hogy amiatt nem használnak a felírt gyógyszerek, kúpok.
Én kb 10 éve voltam így: folyamatosan petefészekgyulladásom volt és folyásom de már alig bírtam menni. Jártam kb 10-12 dokinál sorban...Volt magánorvosos, sztk, minden ahova csak lehetett menni. Akkoriban én a triregolt szedtem és nem jött rá egyik doki sem hogy a fogamzásgátló miatt nem használ egyik tabletta vagy kúp sem.Abbahagytam mindenféle gyógyszert, fogamzásgátlót, stb. Kb 3 hónap múlva semmi bajom sem volt. Voltam olyan dokinál aki azt monda, hogy nincs magának semmi baja, nem tud ezzel a fájdalommal élni?
Persz ha nálad is fennáll ennek a veszély akkor is gohdoskodjál megfelelő védekezésről. A tisztasági betét miatt pedig ne fájjon a fejed, teljesen higiénikus, csak megfelelően kell használni, többször cserélni, és van már illatos is belőle.
35 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!