Hüvelygomba, szex?
Figyelt kérdés
Egyszer már volt hüvelygombám, használtam a Canesten Kombit, minden jólett, elmulasztotta. Eltellt kb 2 hónap, és most újból érzem a viszketést, szerintem megint az van... Kérdésem a következő: Tudom, hogy nem kéne szexelni így, sőt azalatt a 3 nap alatt se, amig a kúpokat használom, mert visszafertőződhetek a páromtól. Ha óvszert használunk, és anélkül nem ér hozzám a párom pénisze ott lent, az óvszer megvéd, hogy rátapadjon a baci és később visszafertőződjek? Gondolom nem véd, mert hát azért nedvek mindenhol, de azért feltettem a kérdést, hátha valaki okosabb.2012. aug. 4. 19:14
1/1 anonim válasza:
Párod is kenje magát canestennel, különben soha nem múlik el, de jó volna orvoshoz is elmennetek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!