Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Múlófélben lévő hüvelygomba +...

Múlófélben lévő hüvelygomba + szex gumival?

Figyelt kérdés
Kezelve van, már majdnem elmúlt, de még nem gyógyult meg 100%-osan. Ilyenkor már szabad szexelni gumival?
2011. márc. 10. 13:08
 1/8 anonim ***** válasza:
NEM!
2011. márc. 10. 13:12
 2/8 A kérdező kommentje:
miért?
2011. márc. 10. 13:38
 3/8 anonim ***** válasza:

ne tegyétek

majd ha TELJESEN ELMÚLIK

2011. márc. 10. 14:14
 4/8 A kérdező kommentje:

okés, megértettem :)

csak érdekelne, hogy miért? mi baj lehet belőle

2011. márc. 10. 14:16
 5/8 A kérdező kommentje:
+?
2011. márc. 10. 14:16
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A baj az, hogy a párod nem tudja teljesen tövig felhúzni magára, tehát egy kis rész kilóg+a Te fertőzésed=újabb hüvelygomba. Arról nem is beszélve, hogy utána jó lenne, ha helyreállító hüvelykúpot is használnál, ami tejsavat tartalmaz. Én nálam ugyanez a probléma, vettem génia 92 hüvelykúpot, ezt egy csomóan ajánlották. Még nem próbáltam ki, mert időközbe megjött, majd meglátjuk. A párod is kezelve van? Az is fontos lenne, ha ő is kenné magát canesten krémmel, hogy tutira menjetek. (mielőtt kialakult nálad, már rendelkezhettél vele minimális szinten, gondolom éltetek nemi életet, és ő is elkaphatta), de ami a legfontosabb: ők mindig panaszmentesek, tehát csak hordozzák a gombát meg a bacit, a folyás, meg a viszketés, az csak nőknél alakul ki, tehát tessék rávenni a párodat (iszonyú nehéz: tapasztalat), hogy ha nincs jobb dolga, akkor esténként kenje be magát vékonyan. Egyből felszívódik, tehát nem szennyezi a fehérneműt (mielőtt arra fogná, hogy az anyja mos rá, és észre veheti, ami neki meg tök égő) Szóval hajrá! Remélem tudtam segíteni
2011. márc. 15. 15:40
 7/8 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2011. márc. 15. 17:40
 8/8 anonim ***** válasza:
75%

A 15:40-es jókat írt, még annyival egészíteném ki, hogy biztos, ami biztos alapon a partnernél nem árt, ha az alhasi/ágyéki részt is átkeni, nem csak a műszert. Hacsak nem 40 centis, akkor óhatatlanul hozzáért a nemi szervedhez az ágyéki/alhasi rész is és ugyanúgy visszafertőz.

Sőt, én még a zacsit is át szoktam kenetni, ugyanilyen okból. Amíg nem tettem, rendre visszafertőződtem. Az orvosomnak ugrott be, hogy lehet, emiatt. És lőn...

2011. márc. 15. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!