Mit tesztek visszatero huvelygomba ellen?
Nekem evekig volt gombam, kezeltek, felirtak ra mindent, mar irrigaltam is, kakukkfuvel, de semmi. Aztan elmentem egy termeszetgyogyszhoz es o azt mondta, hogy nagyon el vagyok savasodva, es lugositanom kell. Legalabb 3 hetig semmi cukor, semmi liszt (helyette rozskenyer!!!), semmi disznohus, semmi csirkebor, es a soval is csinjan kell banni. Ellenben enni kell sok zoldseget es gyumolcsot, csirkehust, halat ilyesmit. Ja es a legfontosabb: ezustkolloid! Tudod nem a legolcsobb de hasznal! Inni is kell es irrigalni is vele. Nekem mar az elso irrigalas utan megnyugodott a huvelyem. Egy hetig tudtam csak inni az ezustkolloidot, de en azota jobban vagyok.
Egyebkent a grapefruit cseppet nekem is ajanlottak, de nekem nem valt be.
Szerintem bioboltokban próbálkozz. Azért nem tudtam sokáig használni, mert nem úgy válltunk anyagilag, hogy vegyek még több üveggel.
Nem is igazából inni kell, hanem öblögetni vele a szajban, par masodpercig-fél percig, aztán lenyelni. De irrigálni is lehet vele, vagy a párodat is belevonhatod a gyógyitásba. :) Ja és fém nem érhet hozzá, vagyis ne tedd fémpohárba, vagy fémkanálba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!