Huvelygomba kezelesere mitajalotok, akar hazipraktikakat is?
Legtöbb gombára nem hat a Canesten, ráadásul nem is biztos, hogy gombád van. Nem vagy nőgyógyász, nem tudod megállapítani biztonsággal.
Én egy dokit ajánlanék.
Futhatsz egy kört a Canestennel, de kb. 80%, hogy nem használ, és utána mész majd dokihoz.
Szia, remélem ez segít:
Én szintén ezzel a bajjal küzdöttem, és nem mertem orvoshoz menni, mert nem akartam, hogy "ott" vizsgálgasson egy idegen nő vagy hapsi. Én egy internetes oldalon találtam rá a Medbiotech Diagnosztikára, itt voltam pár héttel ezelőtt. Nemmkellett leöltöznöm, sem semmi ilyesmi. Kaptam kezeléseket és azóta tünetmentes vagyok.
Nézd meg a honlapját: www.medbiotech-diagnosztika.hu. Tutira segíteni fog! Sok szerencsét.
JA a géppel a doktornő a kéz és láb ujjain található akkupunktúrás pontokon keresztül vizsgált, kezelt és elmagyarázott mindent. Aztán kaptam kezelést ami szintén ugynúgy működött, mint a vizsgálat, mellé kaptam még homeopátiás készítményeket is- szóval ezért mondom, hogy itt nincs semmi leöltözés, meg hasonló cikiségek. Mondanom sem kell, hogy nemcsak ott lent kezelődtem ki, hanem mindenféle gombát, baktériumot "kiirtott" a szervezetemből. Nekem nagyon bevált, csak ajánlani tudom mindenkinek.
Nem értem mi kell ezzel szenvedni. Hány ilyen hüvelygombás kérdés van... te jó ég! Ha viszket a nunim, elmegyek orvoshoz, nem? Ez éppen olyan, hogy az influenzát sem kúrálgatom otthon, mert tüdőgyuszi lesz belőle, vagy egyéb szövődmények, nem?
Aki igényes és ad magára, ugyanúgy jár nőgyógyászhoz, mint fogorvoshoz. Ez is a higiénia, a jól ápoltság része. A doki akkor is látja, hogy baj lehet,a mikor te még nem is érzed a tüneteket (legalább is nálam volt már így).
Menj dokihoz, időt, pénzt és szenvedést spórolsz vele.
Én is egyetértek azzal, hogy orvoshoz kell fordulni.. az én orvosom azt mondta, a nem kezelt fertőzésekből alakul ki a ciszta.
Meg kaukázusi kefirt ajánlott hüvelyöblítésre, gyógyszeres kezelés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!