Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mivel tudnám késleltetni 3-4...

Mivel tudnám késleltetni 3-4 napig a havimat?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy az alkoholtól hamarabb jöhet, de mi az amitől késhet? És az a helyzet, hogy mostanában volt alkohol fogyasztás is... szal legalább kiegyenlíteni, hogy akkor jöjjön amikor kell és ne hamarabb...
2009. júl. 19. 00:01
 1/7 anonim ***** válasza:

Te jó Isten...

Az ilyen hülyeségektől tudok megőrülni...

Hogy akarod a szervezeted átvágni??? Akkor jön, amikor peteérésed van, és pont.

Idegeskedj sokat, attól állítólag késik.

-ReapeR-23/F

2009. júl. 19. 00:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Én még nem hallottam róla, hogy késleltetni is lehet.:/
2009. júl. 19. 00:45
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha fogamzásgátlót szedsz, akkor pár nappal el lehet tolni. Hogy miként ez minden bogyónál másként van, meg kell nézni a hozzá adott tájékoztatóban.

Ha nem szedsz fogamzásgátlót, akkor sehogy sem.

2009. júl. 19. 00:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de nekem még sosem jött meg amikor nem kellett volna. már két és fél éve megvan és nyáron SOSE jön meg :D
2009. júl. 19. 02:27
 5/7 anonim válasza:
A barátnőmnek egyszer egész nyáron kimaradt. Lehet azt késleltetni. Keményen sportolt és teljesen kimerítette magát, úgyhogy nem is volt peteérése. De ha már a peteérés megtörtént, akkor nem nagyon lehet késleltetni.
2009. júl. 19. 02:28
 6/7 anonim válasza:
Előző: Esetleg te is sportolsz valamit?
2009. júl. 19. 02:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Barátnőm szerint citromlevet kell inni. Hát nem tudom én még nem próbáltam ki és nem is akarom.
2009. júl. 19. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!