Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » El lehet kapni vmi betegséget/...

El lehet kapni vmi betegséget/fertőzést a wc-től? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Nemrég újítottuk a lakásunkat és a wc-t is kicseréltük. A wc kialakítása elég rossz - későn jöttünk rá, mostmár nincs mit tenni -, mert középen van teljesen a lyuk ahol a víz összegyűlik. Ha az ember lánya éppen "pottyant" előfordul hogy visszafröccsen a víz (ami már tele van mindenfélével). Sokszor éreztem már ezt, főleg hogy a hüvelyem felé fröccsen. Hozzáteszem hogy sokszor voltak női bajaim, állandóan kenegettem, kúpozgattam magam, már a hócipőm is tele volt. Van összefüggés a kettő között?
2009. júl. 18. 12:53
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
47%
nem vagyok orvos, de abban igaza van annak az orvos válaszadónak, hogy honnan kerülnek a nagy dologba a baktériumk ha nem a saját testünkből?
2009. júl. 29. 16:37
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

a saját testünkben baktériumok vannak. ezek a baktériumok kezdik el a tápanyag lebontását, és általuk indul el egy erjedési folyamat. az erjedés során baktériumok keletkeznek, amik egyáltalán nem jó baktériumok. ez van a székletedben.

és ti most komolyan gondoljátok azt, ha bekenem széklettel a hüvelyem akkor egészséges maradok? szerintetek az összes nőgyógyász hülye??? aki azt állítja h óvjuk a hüvelyt a széklettől? azért ennyire nevetségesek nelegyünk már....

2009. júl. 29. 16:47
 23/25 anonim ***** válasza:
23%

(az előző előtti vagyok, aki kérdezte hogy honnan lesznek a baktériumok ha nem a saját testünkből...)

bocsi, 11 éves vagyok, kíváncsiságból kérdeztem... nem tudtam...

2009. júl. 29. 16:51
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

és ajánlom AZ ORVOS figyelmébe az erre a kérdésre érkező válaszokat. de a kérdezőnek is hasznos lehet:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__61..

2009. júl. 29. 16:52
 25/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linket, erről tudtam én is. Csak nem mertem leírni mert már ott tartunk hogy mért nem eszünk szart??? Ha tudom hogy így ölitek egymást, inkább nem is teszek fel ilyen kérdést. Mindenesetre levontam a következtetéseket, és megkaptam a választ a kérdésemre. Köszi a vitafórumot. :)
2009. júl. 30. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!