Ne gúnyoljatok ki, nagyon megijedtem, tegnap este 10 óra körül lenyeltem egy szúnyogot. Elkaphatok valami betegséget, fertőzést?
Nyugi, éjszakánként rengeteg bogarat meg pókot lenyelsz, és észre sem veszed.
Egyébként néha használhatnád ezt az oldalt: [link]
Nem kötekedésből mondom, csak azért, mert ha ilyen alapvető szavakat nem tudsz leírni, akkor nehezen fogsz munkát találni.
09:46 (1) - Ne hidd, hogy ezek a figyelmeztetések lénézések. Aki ilyen súlyos hibát vét, annak nem ez az első és utolsó hibája, és nem is elírás. Ha valaki megjegyzi, azt építő jelleggel teszi, lehet, hogy a következő ilyen hibánál a kérdezőnek eszébe jut, hogy ja, bocsi, ezt már kijavították, akkor inkább j-vel írom.
Másik nézet: akik erre az oldalra járnak, rengeteg ilyet olvasnak és valljuk be, ezek az elírások rongálják az olvasót, amivel a tolerancia is csökken.
Ezek tehát túlnyomó részt építő jellegű kritikák.
Én is javítani szoktam a hibákat, hogyha nagyon nagy hiba. Szerintem ezzel nincs semmi gond, nem bunkóságból csináljuk, hanem mint már mondták, segítségképpen.
Mellesleg hülyeség, hogy a szúnyogtól el lehet kapni az AIDS-et, olvass már utána!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!