Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ne gúnyoljatok ki, nagyon...

Ne gúnyoljatok ki, nagyon megijedtem, tegnap este 10 óra körül lenyeltem egy szúnyogot. Elkaphatok valami betegséget, fertőzést?

Figyelt kérdés
Kint beszélgettem telefonon, és egyszercsak valahogy berepült a számba és lenyeltem. Próbáltam kiköpni, de nem tudtam sehogy sem.
2010. jún. 6. 09:26
1 2
 11/17 dellfil ***** válasza:
100%

Ha egy szem szerencsétlen szúnyogtól "fertőzést" kapnál, már régen rossz neked. Ugyanis ez azt jelentené, hogy SEMMI immunitásod sincs.

Vagyis ha ennyire félsz a fertőzéstől, jobb ha steril szobába vonulsz, mert egy lélegzetvétellel több baktériumot vírust atkát, pollent, meg még ki tudja mit szívsz be, mint ami "kórokozót" az a szerencsétlen szúnyog tartalmazhatott. Nem beszélve, egy tömött buszon mit tartalmazhat a levegő...Attól nem félsz?

Összegezve: SEMMI BAJOD NEM LESZ ATTÓL AZ EGY SZEM SZÚNYOGTÓL! Ne aggódj.

2010. jún. 6. 10:20
 12/17 anonim ***** válasza:
55%
Semmi bajod nem lehet. Legfeljebb az undor.
2010. jún. 6. 10:29
 13/17 anonim ***** válasza:
55%
Nevelési tanácsaiból is!
2010. jún. 6. 10:30
 14/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

09:53 ezek a magyar rovarok nem olyan finomak :)

Egyébként örülök, hogy megtudhattam, hogy egy szörnyeteg vagyok és soha nem lesz munkám és hatalmasat hibáztam :)

2010. jún. 6. 14:20
 15/17 anonim ***** válasza:
67%
nyugi, attól, hogy nem jó a helyesírásod, még lehet jó munkád. Sok munkahelyre nem feltétel a jó helyesírás. Az a lényeg, hogy amikor az önéletrajzodat, meg más hivatalosat írsz, azokat nézesd át mindig helyesírásilag. Nekem se jó a helyesírásom, mégis remek állásom van.
2010. jún. 6. 14:33
 16/17 anonim ***** válasza:
68%

Egyébként örülök, hogy megtudhattam, hogy egy szörnyeteg vagyok és soha nem lesz munkám és hatalmasat hibáztam :)

Igen, most hogy mondod, én is minden második válaszoló szövegéből ezt olvastam ki, nem pedig azt, hogy segíteni akarnak... :)

2010. jún. 6. 14:57
 17/17 A kérdező kommentje:
:)
2010. jún. 6. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!