Ne gúnyoljatok ki, nagyon megijedtem, tegnap este 10 óra körül lenyeltem egy szúnyogot. Elkaphatok valami betegséget, fertőzést?
Ha egy szem szerencsétlen szúnyogtól "fertőzést" kapnál, már régen rossz neked. Ugyanis ez azt jelentené, hogy SEMMI immunitásod sincs.
Vagyis ha ennyire félsz a fertőzéstől, jobb ha steril szobába vonulsz, mert egy lélegzetvétellel több baktériumot vírust atkát, pollent, meg még ki tudja mit szívsz be, mint ami "kórokozót" az a szerencsétlen szúnyog tartalmazhatott. Nem beszélve, egy tömött buszon mit tartalmazhat a levegő...Attól nem félsz?
Összegezve: SEMMI BAJOD NEM LESZ ATTÓL AZ EGY SZEM SZÚNYOGTÓL! Ne aggódj.
Köszönöm a válaszokat.
09:53 ezek a magyar rovarok nem olyan finomak :)
Egyébként örülök, hogy megtudhattam, hogy egy szörnyeteg vagyok és soha nem lesz munkám és hatalmasat hibáztam :)
Egyébként örülök, hogy megtudhattam, hogy egy szörnyeteg vagyok és soha nem lesz munkám és hatalmasat hibáztam :)
Igen, most hogy mondod, én is minden második válaszoló szövegéből ezt olvastam ki, nem pedig azt, hogy segíteni akarnak... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!