utolsó előtti vagyok: azóta ilyen kevés a mensim mióta fogamzásgátlót szede (2éve), amugy előtt nekem is 5napos volt, de mostmár csak 2-3napos :D
2009. júl. 19. 06:51
22/30 anonim válasza:
Naturella tampont használok csak. Ez bőven elég.
Ha tudom hogy 5-6 órán keresztül nincs lehetőségem cserére akkor Super vagy Super Plust használok, ha tudom 2-3 óránként cserélni akkor normált. Azért szeretem, mert jó kamilla illata van.
2009. júl. 31. 13:32
23/30 anonim válasza:
Bella betetet hasznalok, es nagyon ritkan OB-t.
2009. júl. 31. 15:31
24/30 anonim válasza:
Betétet Naturellát, Alwayst szoktam...:)
Tampont OB Minit...:)
15/L:)
2009. júl. 31. 17:47
25/30 anonim válasza:
libresse betétet (nekem nagyon bevállt), tamponból pedig csak és kizárólag OB-t, abból is csak a silk touch-osok jók!
2009. júl. 31. 17:54
26/30 anonim válasza:
én eleinte használtam betétet,de nem tudom ti hogy vagytok vele,nekem nagyon rossz érzés volt hogy egész nap azon "ülök",olyan érzés mintha bepisiltem volna.én lassan már 3 éve ob tampont használok,abból is ált.a supert,mert elég erősen szokott megjönni.van hogy éjszakára még betétet is teszek mellé,ebből csak always,nekem nem jött be a többi annyira.bár a bellát még nem próbáltam,vkinek tapasztalat vele?:)
2009. júl. 31. 21:17
27/30 anonim válasza:
Betétet használok, abból is vagy Natracare vagy Jessa. Az erősebb vérzések idején a Jessa tartósabb.
2009. aug. 1. 10:03
28/30 anonim válasza:
Tisztasági: carefree
tampon: ob mini
:) számomr a tampon sokkal jobb, mint a betét, nem zavar, nyugodtan sportolhatok és kényelmes.
2009. aug. 2. 01:07
29/30 anonim válasza:
Betét: Always, Naturella, Nuvenia (attól függ mi van otthon) Az Alwaysért nem rajongok, a Nuvenia viszont szuper. :)
Tampont még nem próbáltam, illetve nem ment fel. Ha majd átállok tamponra, akkor gondolom O.B. Mini lesz, amit sokan ajánlanak kezdőknek :)
Amúgy eléggé erős vérzésem szokott lenni. :S És 7-8 napig tart.
12/L
2009. okt. 10. 17:55
30/30 anonim válasza:
12 évesen még nem kell tampon még kislány vagy ehhez!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!