Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez normális 12 éveseknek?

Ez normális 12 éveseknek?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Pár barátnőm a fejébe vette hogy leborotválja a punciját. Engem is rá akartak venni, de én utána olvastam és rájöttem hogy ilyen fiatal korban nem ajánlott. Normális hogy 12 évesen leborotválják? (bocsi ha hosszú)

2012. júl. 31. 16:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hát igen. Tényleg a barátnőidnek kell eldönteni, hogy borotválják-e a puncijukat, vagy sem, de Neked attól még nem kell borotválni a saját puncidat, mert ők csinálják!
2012. aug. 1. 05:59
 12/15 anonim ***** válasza:

szerintem 12 évesen teljesen felesleges,mert még nem vagytok abban a korban,hogy más is látná azt a területet(nagyon remélem!!)amúgy annyira nem hiszem,hogy szőrös lenne akármelyikőtök is ami esetleg kilátszana bikini alól...

nagyobb a valószínűsége, hogy inkább így akarják megmutatni mennyire érettek stb...

attól,hogy a barátnőid,nem biztos hogy mindig hallgatnod kell rájuk és azt csinálni amit ők!

remélem tudtam segíteni! :) 19/F

2012. aug. 1. 23:26
 13/15 anonim ***** válasza:
Én 11 éves vagyok és bármilyen hihetetlen nekem már nagyon szőrös és jóval túlnő a bikinivonalon,ezért én is borotválom.Rajtam viszont nagyon csodálkoznak a barátnőim emiatt,nekik még alig alig szőrös én pedig már borotválom,ja és a lábamat is kell.
2012. aug. 8. 21:23
 14/15 anonim ***** válasza:
persze van kivétel,de általában nem szokott annyira szőrös lenni egy ilyen fiatal lány!ahogy a barátnőid sem...:)
2012. aug. 8. 22:52
 15/15 anonim ***** válasza:

12 évesen borotváltam le én is először. Csak úgy kíváncsiságból, a barátnőimmel sose beszéltünk ilyesmiről. Nekem tetszett, bár nem csináltam gyakran, kb. havi egyszer. Néha kicsit kipattogott, de soha semmi bajom nem volt tőle. Szerintem aki betartja az alapvető higiéniát, tiszta borotva, bőrápolás, nem lesz baja belőle.

25L

2015. febr. 17. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!