Facelle tamponról tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Az ára nekem elég csábító, főleg a nagyobb kiszerelésűeké. Minden érdekel, a megbízhatóság, a fajták (van-e illatosított?) Eddig csak Naturellát használtam évekig.2012. júl. 31. 14:41
1/5 anonim válasza:
Évek óta használom, számomra ugyanolyan megbízható mint az ob, jóval olcsóbban.
Kibontani kicsit nehéz, ahogy a dobozt is és a tampont is, mert csavarni kell egyszerre a két ellentétes irányba, ha kicsit is nedves a kezed nehezen megy.
Én a supert és a normált használom, könnyű felhelyezni, eltávolítani - főleg ha már tapasztalt vagy- mert jobban kell figyelni hogy tényleg jól helyezd fel különben még meg se telt de már átenged!
Nincs illatos belőle.
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm, ha valaki más is használt már, szívesen fogadom a választ :)
2012. júl. 31. 17:06
3/5 anonim válasza:
Nekem is a kedvencem.Még az Aldis is nagyon jó.
4/5 anonim válasza:
Én utálom. Igaz h az OB drága, de jó. Nem olyan mint az...olyat NOMÁRKA.....nekem az egyik ilyen beszakadt, pedig már nagyon rég óta használok tampont!
Sztem ne használj!!!
5/5 anonim válasza:
Én annyira nem bízok benne és az ilyen gagyi márkákban. Túl sok rossz tapasztalatot hallodtam már róluk. Ami olcsóbb az a naturella, én abba bízok.. na meg persze az ob.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!