Augusztus 6. -án táborba megyek . Elméletileg kb. azon a héten fog megjönni a menstruációm . Mit tegyek, hogy hamarabb megjöjjön? Sürgős!
Figyelt kérdés
Olyan táborba megyek , ahol sokat fogunk mozogni , szaladgálni és nem szeretném , hogy bármi megakadályozzon bizonyos tevékenységekben . Sürgős!!2012. júl. 31. 08:58
1/4 anonim válasza:
Maszti.. ez nem vicc... összehúzódásokat okoz a méhednél és hamarabb megjön,elméletbe,még nem próáltam,nekem nincs ilyen gondom.
2/4 anonim válasza:
Hú, átérzem a problémát, pontosan ugyanígy vagyok a nyaralásommal. :s
Citromot semmiképp se fogyassz, mert az késlelteti! Én anno minden nap citromlével ittam a teát, és olyankor mindig késett, később mondta az orvos, hogy az azért lehetett.
Hogy hogyan lehet előrehozni, azt sajnos nem tudom, mert én is feltettem itt anno ugyanezt a kérdést, de csak leszóltak, hogy milyen h*lye vagyok, mert ilyet nem lehet, stb...
Szerintem lehet amúgy, pl. állítólag, ha meleg vízben fürdesz, és sokat mozogsz, akkor kicsit jöhet előbb, bár persze itt 1-2 napról van max. szó.
3/4 anonim válasza:
A maszturbálást nyugodtan kipróbálhatod, azzal semmit nem veszítesz, csak jót csinálsz magadnak, mert legalább így megismered a saját tested.
4/4 anonim válasza:
Inkább saját maga által,mint egy felelőtlen pasi által....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!