Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek is így működik,...

Szerintetek is így működik, vagy csak én gondolom rosszul?

Figyelt kérdés

Sokat gondolkoztam rajta, hogy ha egy kisgyermek(nőnemű) nem növi ki a 'duciságát' (nem annyira kövér csak van rajta mindenhol egy kis felesleg) és tinédzser korában is az marad és mondjuk, hogy ő egy kisebb mellű lány és le akar fogyni akkor a melle is ugyanúgy lefogy, és mondhatjuk hogy hiába nőtt is akkorára? (jó nem hiába mert fejlődött meg stb. csak a méretre gondolok) Ha lefogy egy 15-16 éves lány, és a melle is kisebb lesz mint volt akkor nem is fog annyira nőni neki? És ha lefogy akkor lógni fog a melle?

Igen, rólam van szó, bocsi hogy eddig E/1-be beszéltem.

2012. júl. 30. 20:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Huhh, ezt fogalmazgathattad volna még egy kicsit. Igen, a mellből is fogysz, de vizuálisan még tűnhet nagyobbnak, hisz egy karcsúbb testhez kisebb mell is relatíve nagyobb. :) (Na tessék, a válasz is kacifántos ;) )
2012. júl. 30. 20:32
 2/11 A kérdező kommentje:

Jaj! tényleg E/3-ban. Elírtam.

Első válaszoló, igazad van,erre nem is gondoltam..:) Bocsi a fogalmazásomért, most nézem hogy az első mondatom is elég hosszúra sikeredett, és elég bonyolultra is..Köszönöm :))

2012. júl. 30. 20:58
 3/11 anonim ***** válasza:
41%
Ha fogysz, akkor a melledből is fogysz.
2012. júl. 31. 08:33
 4/11 A kérdező kommentje:
De feszesebb lesz ha én sportolok (futok), és nem nassolok stb, vagy lógni fog?
2012. aug. 1. 21:07
 5/11 anonim ***** válasza:
Ezt láttatlanban nehéz megmondani, de 99%, hogy nem fog lógni. Fiatal vagy, a bőröd rugalmas, és feltételezem, hogy nem 40 kilót dobsz le. Szóval nyugi!
2012. aug. 1. 21:44
 6/11 A kérdező kommentje:
Csak az a bajom hogy így se annyira feszes, és már rosszul érzem magam a bőrömben, hogy 15 évesen hogy lóghatnak a melleim. Gének, gének.. De hogy 15 évesen és az előtt?! Rossz tükörbe nézni vagy csak egyszerűen magamra. És tudod ezért nem akarom hogy még jobban lógjanak.
2012. aug. 2. 17:02
 7/11 anonim ***** válasza:
Na jó, nem adom fel a lehetetlent, hogy építek beléd egy kis önbizalmat ezen a téren, úgyhogy egy szösszenet: Ma jöttem haza buszon, és hát ahogy az nyáron szokásos, az ülő lányoknak gyakorlatilag teljesen belátnak az álló pasik, én se vagyok ezzel másképp... Volt egy lány a mellettem levő széken, fiatal is volt (Jó, talán nem 15-16, de nem 20 fölött) és gyönyörű mellei. Hosszú idő után néztem, hogy a ceruza próbát nem állnák ki, és eszembe jutottál, hogy volt egy ilyen kérdés... Na most itt a válasz: gyakorlatilag észre se vettem, de mikor nagy nehezen tudatosodott bennem, akkor is az volt a gondolatom, hogy gyönyörűek! Ne képzeld, hogy másnak nem lógnak kicsit, hisz a nagy mell nagy súly. Csak a szilikon mellek tartanak közvetlen műtét után, illetve egy-két szerencsés alkatú lánynak (és akik valószínűleg tényleg sokat küzdenek is érte) fiatal korukban állhat a nagy mell is, mint a cövek, de egyszerűen pasiként föl se merül bennem, hogy ezen gondolkozzak. Ami szép, az szép! Ugyanígy van ez más testrésszel is! Nem érdekel, ha egy gyönyörű nőn van itt-ott felesleg, vagy hogy nem tökéletes mindene, ettől lesz egyedi. Nem a divatlapok egyenbabáit szeretném látni több millió példányban az utcákon. :)
2012. aug. 2. 17:43
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszi a bíztatást, remélem hogy ez nem fogja majd zavarni a leendő barátom. (most nincs ilyesmire lehetőség, de fiú téren koleszos leszek ami jó, de a témához kapcsolódóan nagyon nem:(( ) Csak az a baj hogy erre felé tényleg annyira komolytalanok a fiúk és én is ezt látom már mindenhol hogy kirakják a közösségi oldalra a lányok a melleiket, meg egy csomó ismeretlent közzétesznek akin nincs ruha, és a fiúk ezt látják ->ez kell nekik. Én ismerek normális fiúkat, a báttyám is az, (az ő barátaira gondolok) de ők is csak kavarni akarnak meg ilyenek. Erre nem agyok vevő (pláne ilyen mellekkel.. ) Nem vagyok nagy pasizós, nem volt barátom még. Nem bántam meg, meg még amúgy úgy érzem meg vagyok fiúk nélkül de tudod olyan rossz hogy azt látod minden nap, amitől te is elfordulnál ha nem veled lenne. (jó te pont nem és ez tényleg nagyon jó, és most nem akarom tovább sajnáltatni magam, sajnos ezen nem tudok változtatni csak is pénzzel amit nem szívesen költenék erre, hogy plasztik cicává varázsoljanak, kb 1 milláért).

ui.: Nem gondoltam hogy fiú vagy :D gondolom már kicsit idősebb vagy az én korosztályomnál (úgy értem nem 15 :D) és azért látod ebből a szemszögből a dolgokat és nem úgy mint a mai fiatal fiúk többsége. Köszi hogy megpróbáltad a lehetetlent:)

2012. aug. 3. 22:28
 9/11 anonim ***** válasza:
Figyu, te lány! :) Igen, idősebb vagyok, nem 15, de ez nem befolyásol abban, hogy én is voltam fiatalabb, és akkor is volt ám mellük a lányoknak! :) És elnézve itt a többség véleményét, egy módon árthatnál a mellednek (persze csak elmélet, mert 15 évesen meg se tennék) ha műtetnéd emiatt. Te ne sajnáld magad, mert más irigyel! Ti lányok ilyenek vagytok. Mindig az kell, ami nincs. :) Igazad van, sok pasi csak hetyegni akar, habár nekik is ideális egy nagy mell akkor is, ha nem tökéletesen feszes, és megértem azt is, hogy nem akarsz ilyet (még) de azt nem tudom, elítéljem-e őket 15-6-7 évesen. Én azt hiszem, az se jó, ha valakinek 15 évesen van egy 5 éves kapcsolata, aztán ott áll 20 évesen, és még semmi rutinja pasik terén. Mindennek van előnye is, hátránya is, kivéve egynek: A mellednek csak előnye van, ez 100% :)
2012. aug. 3. 23:00
 10/11 A kérdező kommentje:

Igen tudom, igaz, 15 évesen ennyire hosszútávra tervezni.. Nem ez a cél, csak nem egy olyan fiút szeretnék aki az első éjszaka után lelép (kitudja miért). Csak egy kicsit biztosabb akarok lenni, mert a mellem miatt miatt vagyok bizonytalan, főleg mostanában. A súlyom az nem számít mert tényleg nincs sok rajtam, és ami rajtam van azt inkább lemozgom és formásodnék, hátha meg nő az önbizalmam e téren.. :) Nem tudom hogy értetted, nekem nincs nagy mellem. Ez se baj, nem zavar(na, ha...).

Szerinted ha futok (sportmelltartóba) akkor kicsit sem lesz feszesebb a bőröm? Ha fogyok a mellemből is, akkor még jobban fog lógni? :O

2012. aug. 4. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!