Szerintetek is így működik, vagy csak én gondolom rosszul?
Sokat gondolkoztam rajta, hogy ha egy kisgyermek(nőnemű) nem növi ki a 'duciságát' (nem annyira kövér csak van rajta mindenhol egy kis felesleg) és tinédzser korában is az marad és mondjuk, hogy ő egy kisebb mellű lány és le akar fogyni akkor a melle is ugyanúgy lefogy, és mondhatjuk hogy hiába nőtt is akkorára? (jó nem hiába mert fejlődött meg stb. csak a méretre gondolok) Ha lefogy egy 15-16 éves lány, és a melle is kisebb lesz mint volt akkor nem is fog annyira nőni neki? És ha lefogy akkor lógni fog a melle?
Igen, rólam van szó, bocsi hogy eddig E/1-be beszéltem.
Jaj! tényleg E/3-ban. Elírtam.
Első válaszoló, igazad van,erre nem is gondoltam..:) Bocsi a fogalmazásomért, most nézem hogy az első mondatom is elég hosszúra sikeredett, és elég bonyolultra is..Köszönöm :))
Köszi a bíztatást, remélem hogy ez nem fogja majd zavarni a leendő barátom. (most nincs ilyesmire lehetőség, de fiú téren koleszos leszek ami jó, de a témához kapcsolódóan nagyon nem:(( ) Csak az a baj hogy erre felé tényleg annyira komolytalanok a fiúk és én is ezt látom már mindenhol hogy kirakják a közösségi oldalra a lányok a melleiket, meg egy csomó ismeretlent közzétesznek akin nincs ruha, és a fiúk ezt látják ->ez kell nekik. Én ismerek normális fiúkat, a báttyám is az, (az ő barátaira gondolok) de ők is csak kavarni akarnak meg ilyenek. Erre nem agyok vevő (pláne ilyen mellekkel.. ) Nem vagyok nagy pasizós, nem volt barátom még. Nem bántam meg, meg még amúgy úgy érzem meg vagyok fiúk nélkül de tudod olyan rossz hogy azt látod minden nap, amitől te is elfordulnál ha nem veled lenne. (jó te pont nem és ez tényleg nagyon jó, és most nem akarom tovább sajnáltatni magam, sajnos ezen nem tudok változtatni csak is pénzzel amit nem szívesen költenék erre, hogy plasztik cicává varázsoljanak, kb 1 milláért).
ui.: Nem gondoltam hogy fiú vagy :D gondolom már kicsit idősebb vagy az én korosztályomnál (úgy értem nem 15 :D) és azért látod ebből a szemszögből a dolgokat és nem úgy mint a mai fiatal fiúk többsége. Köszi hogy megpróbáltad a lehetetlent:)
Igen tudom, igaz, 15 évesen ennyire hosszútávra tervezni.. Nem ez a cél, csak nem egy olyan fiút szeretnék aki az első éjszaka után lelép (kitudja miért). Csak egy kicsit biztosabb akarok lenni, mert a mellem miatt miatt vagyok bizonytalan, főleg mostanában. A súlyom az nem számít mert tényleg nincs sok rajtam, és ami rajtam van azt inkább lemozgom és formásodnék, hátha meg nő az önbizalmam e téren.. :) Nem tudom hogy értetted, nekem nincs nagy mellem. Ez se baj, nem zavar(na, ha...).
Szerinted ha futok (sportmelltartóba) akkor kicsit sem lesz feszesebb a bőröm? Ha fogyok a mellemből is, akkor még jobban fog lógni? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!