Milyen pózban kell feküdni hogyha a nőgyógyász végbélen keresztül vizsgál meg?
Figyelt kérdés
Ugyanúgy mint a hüvelyinél csak a popsit kicsit előrébb kell tolni..vagy kutyapózban ahogy a férfiakat szokták urologiai vizsgálaton ?!2012. júl. 30. 11:49
1/3 anonim válasza:
Miért? Van, akit végbélen keresztül vizsgál??????
Sosem hallottam ilyet.
2/3 anonim válasza:
Teljesen ugyanúgy, mint hüvelyi vizsgálatnál, de a helyedben- ha lehet választani - inkább hüvelyi vizsgálatot kérnék. Szüzeket is meg tudnak vizsgálni hüvelyen keresztül a szűzhártya sérülése nélkül.
3/3 anonim válasza:
Én úgy tudom ugyanúgy, mintha hüvelyi lenne.
Zavarna a végbélen keresztül történő vizsgálat?
Szűz voltam az első nőgyógyászati vizsgálatnál és hüvelyi vizsgálat volt.
Volt akkor olyan doki, aki aki végbélen keresztül vizsgált, de bevallom, nekem az a szituáció akkor kezelhetetlen lett volna. A hüvelyi vizsgálat meg teljesen korrekt volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!