Tik feltetek elmenni a nogyogyaszhoz?
Igen, és nem is megyek.
Sajnos túl vagyok egy olyan éven, amikor félrekezeltek, egyre több fertőzést kaptam a vizsgálatokon, végül átfertőződött a húgyutaimra, és az urológián kötöttem ki. Ott tudtam meg, hogy eredetileg is oda kellett volna mennem.
A nőgyógyász ezen felül még úgy vizsgált meg, hogy nagyon fájt, a kisajkaimon sebhely lett, amivel aztán a bőrgyógyászatra kellett járnom.
A panaszaimra meg megvonták a vállukat mert minden leletem negatív lett.
Szóval én már tudom, hogy nem is oda tartozik a legtöbb betegség, amivel oda szoktak menni, hanem urologiara és bőrgyógyászatra.
Csak ha belső szervekkel van valami baj, akkor aktuális a nőgyógyász.
igen elsőnek féltem, de a felvételihez kellett a citológia és kell is minden évben ezért mennem kell rendszeresen, egyszer fájt mikor egy nőhöz kerültem, de a többi vizsgálaton nem volt semmi baj
Ne félj elmenni, egyszer túl kell esni rajta, ha magán dokihoz mész akkor kedvesebbek lesznek és nem azon lesz, hogy minél előbb kitessékeljen a vizsgálóból
Milyen felvételihez kell a citológia?:-o
A citológiának a nemi élethez van köze.... ahhoz mi köze az iskolának???!!!??
egyik lány akivel jóba lettem az szűz volt annak is ugyan úgy kellett vinni a leletet, hogy megcsináltatta, azt mondta, hogy a doki neki a legkisebb kacsával nyúlt be
A felviteli egyik feltétele a citológiai vizsgálatról a lelet, ha ez nincs meg akkor nem vesznek fel
figyelj már ha valakinek ez nem tetszik akkor ne jelentkezzen rendőrnek, nem kényszeríti senki erre, saját maga dönti el, hogy abba az iskolába akar-e járni és ha igen akkor még felvételi előtt tudja, hogy kell ez a vizsgálat, ha ő ezen nem akar részt venni, mert ég szűz akkor ne jelentkezzen
Nem kell ezen felháborodni, ezer olyan dolog van ami nem tetszik de mégis meg kell csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!