Nektek látta már anyukátok a puncitokat?
Nem vagytok előtte szégyenlősek ?
Kort is légyszi.:)
Persze, voltam kisbaba:D
Most 21 éves vagyok, de előfordult már hogy öltözködés közben rámnyitott, vagy strandon egy kabinnyi tusoló volt, elég nagy, mi meg siettünk, így együtt mentünk lefürödni, így óhatatlanul látott. De istenem, hát ő szült..:)
Nem keresem az alkalmat hogy lásson bárki így, de ha lát hát lát. Nem vagyok olyan húdeszégyenlős, de azért olyan nemtörődöm sem.
Persze, sőt én is az övét. Nem vagyunk szégyenlős család. Nem úgy értem, hogy naponta meztelenek vagyunk egymás előtt, de ha mondjuk zuhanyzok anya, vagy vmelyik tesóm (ikertesóm, húgom, négyen vagyunk itthon lányok) simán bejön, nem zavartatjuk magunkat. Meg ha időnként megkérdezzük egymástól "Szerinted milyen alakom van?" azt meztelenül tesszük, mert úgy látszik jól.
Végülis mind a négyen nők vagyunk, látom a punciját, nem nagy dolog, nekem is van.
Mondjuk amúgy érdekes, hogy azért punci tekintetében szégyellősebbek vagyunk. Ha nagyon meleg van itthon (35 fok, vagy a fölött), simán melltartó nélkül vagyunk egymás előtt. De a bugyi mindig marad :-D
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!