Mikor fog megjönni?
Figyelt kérdés
13L Kicsit félek, mert nem jött még meg és azt szeretném tudni, hogy szerintetek mikor jönne meg ha a anyunak 14 évesen, a nagyimnak 17 évesen jött meg... Remélem későn fog!!!! :////2012. júl. 28. 15:57
1/6 anonim válasza:
Szerintem nincs miért félned , csak mindig számíthatsz rá!!! :) Nem mindenkinél befolyásolja az,hogy mikor jött meg a hozzátartozójának.. Légy nyugodt , figyelj rá , főleg,ha tüneteket érzel! Bármikor nagylány lehetsz!;) Ez nem kiszámítható dolog..
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, de szted milyen tünetek lehetnek??? :OO
2012. júl. 28. 16:11
3/6 anonim válasza:
Ne haragudj, de 1000 meg 1000 ilyen kérdés van, anyukád is van, gondolom kaptál az iskolában felvilágosító füzetet stb... Mi az hogy szerintünk mikor fog neked megjönni? Atyaúristen...
4/6 vroncsi00 válasza:
Szia kedves kérdezö én is kérdeztem már ilyet :) és sajnos nem tudhatod mikor nekem is pont vitorlás tábor közepén jött meg elöször pont mikor nem akartam anya erre csak azt mondta sajnos ez nem kívánság müsor egyik szemem sírt másik nevetett mert már nagyon vártam de nem mostanra :( viszont annyit tudnod kell a hossz sem egyforma van akinek 3 nap van akinek 1 hét plusz minusz 1 nap
5/6 anonim válasza:
nekem 3 hónapja jött meg, és jól teszed, hogy reméled, későn jön meg :D de azért ha 16 éves korodig nem jön meg, akkor el kellene menni a nőgyógyászhoz. ha szeretnél beszélgetni kicsit, írj privátot :) 12/l
6/6 anonim válasza:
Egy dolog biztos. Ha 16 éves korodig sem menstruálsz, akkor orvoshoz kell menned. Addig ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!