Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nyitott méhszáj a menzi előtt...

Nyitott méhszáj a menzi előtt 1 héttel - baba, vagy menzi lesz?

Figyelt kérdés
2009. júl. 16. 21:36
 1/7 anonim ***** válasza:
hát ha terhes lennél, akkor sztem a nyitott méhszáj elég gáz lenne
2009. júl. 16. 21:50
 2/7 A kérdező kommentje:

:$

nem sokat tudok erről a méhszáj dologról, de masztiztam, és most különösen feljebb ment... és olyan nagyon furcsa érzés volt.. gondolom az a méhszájam..

ebbe a hónapba vesztettem el a szüzességem, nem akarom, hogy gond legyen :$ [védekeztünk, bár 3-4 lökésnyit volt bennem gumi nélkül..]

2009. júl. 16. 21:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom te menni idős vagy,de sztem előbb menj el egy felvilágosító órára mielőtt hozzá kezdel egy babához is akár,ha meg nem akarsz akkor előbb húzz a párodra egy gumit,mert ez tényleg nem vicc!!
2009. júl. 16. 23:02
 4/7 A kérdező kommentje:

17 éves vagyok, fel vagyok világosítva már 6 éve. Nem tudom, szerintem nem alap dolog, hogy tudjam, hogy menzeszkor vagy babánál hogy áll a méhszáj...

És igen, védekeztünk, csupán 3 lökésnyit volt bennem gumi nélkül... [kíváncsiság.] Ja, és tudom, hogy az előváladékban is lehet spermium, nehogy belémköss...

2009. júl. 16. 23:13
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Na állj! Erről a "csak ennyi meg annyi lökés gumi nélkül de nem ment el bennem" felejtsétek már el!!! A retkes p.csába!!! Ott az előváladék te nagyon hülye, attól is lehetsz terhes!!! idióta... ezeket úgy lelőném
2009. júl. 17. 11:10
 6/7 A kérdező kommentje:

Idézem magam te nyomorék: "Ja, és tudom, hogy az előváladékban is lehet spermium, nehogy belémköss..."

Olvasni nem tanítottak meg a falun, paraszt? Hogy lehetnek ennyire bunkók az emberek?? Vagy menstruálsz kiscsillag, azért vagy idegbeteg? Szegény családod, barátaid! [ha vannak...]

Én meg az ilyen elbaszott idegbetegeket záratnám be és sortüzet adnék neki! Normálisan nem lehetett volna válaszolni?? Itt éled ki magad?

Irigykedsz, hogy a te túrós pinádhoz senki sem nyúl?

Nem tudom kettőnk közül ki a nagyon hülye, meg az idióta - aki nem tud olvasni? Na és az melyikünk? Hát te vagy az drága!

2009. júl. 17. 15:13
 7/7 anonim válasza:
Kérdező részéről jogos, bár túl sok eszed neked se lehet babám, ha gumi nélkül lőcsölsz, aztán meg terhességen aggódsz.
2009. dec. 22. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!