Nyitott méhszáj a menzi előtt 1 héttel - baba, vagy menzi lesz?
:$
nem sokat tudok erről a méhszáj dologról, de masztiztam, és most különösen feljebb ment... és olyan nagyon furcsa érzés volt.. gondolom az a méhszájam..
ebbe a hónapba vesztettem el a szüzességem, nem akarom, hogy gond legyen :$ [védekeztünk, bár 3-4 lökésnyit volt bennem gumi nélkül..]
17 éves vagyok, fel vagyok világosítva már 6 éve. Nem tudom, szerintem nem alap dolog, hogy tudjam, hogy menzeszkor vagy babánál hogy áll a méhszáj...
És igen, védekeztünk, csupán 3 lökésnyit volt bennem gumi nélkül... [kíváncsiság.] Ja, és tudom, hogy az előváladékban is lehet spermium, nehogy belémköss...
Idézem magam te nyomorék: "Ja, és tudom, hogy az előváladékban is lehet spermium, nehogy belémköss..."
Olvasni nem tanítottak meg a falun, paraszt? Hogy lehetnek ennyire bunkók az emberek?? Vagy menstruálsz kiscsillag, azért vagy idegbeteg? Szegény családod, barátaid! [ha vannak...]
Én meg az ilyen elbaszott idegbetegeket záratnám be és sortüzet adnék neki! Normálisan nem lehetett volna válaszolni?? Itt éled ki magad?
Irigykedsz, hogy a te túrós pinádhoz senki sem nyúl?
Nem tudom kettőnk közül ki a nagyon hülye, meg az idióta - aki nem tud olvasni? Na és az melyikünk? Hát te vagy az drága!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!