Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Baj ha szinte mindig rakok be...

Baj ha szinte mindig rakok be tisztaságit?

Figyelt kérdés
Általába mindig rakok be tisztasági betétet kivéve, ha strandra megyek, vagy vmi más akkor nem. Lehet vmi bajom ettől vagy vmi?
2009. júl. 16. 21:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Jól teszed, hogy használod, én is használom minden nap. Nem lesz tőle bajod, inkább kellemesebb lesz a közérzeted, főleg ebben a melegben.
2009. júl. 16. 21:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod akkor továbbra is használom nap mint nap:)
2009. júl. 16. 21:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ milyet használsz,mert ami nem légáteresztős,rendesen be lehet gombásodni tőle-pláne ebben a melegben!!Nekem sajnos volt hozzá szerencsém.szülés utántól nekem is kell most használjak,de amikor csak lehet kihagyom-itthon,inkább többször cserélek fehérneműt a komfortérzet miatt,de tény így a legegészségesebb...
2009. júl. 16. 23:03
 4/5 anonim ***** válasza:

a nem légáteresztős, és illatosított termékektől könnyen gombát kaphatsz.

ha nem bő a folyásod, sztem nyugodtan kihagyhatod a tisztasági betétet, azaz 1-2 csík a fehérneműn néha nemannyira zavaró.

amúgy, olyan szószerjezet, hogy: "általában mindig" olyan nincsen, én az érettségimet írtam ezt anno, és akkor felékiáltójeleket kaptam rá, hogy na :D:D

pedig énis gyakran hazsnáltam ezt a szószerkezetet, hiába mondják, hogy most vagy 'általában' vagy 'mindig' de a kettő együtt nemmegy, én értem a lényegét..:D:D

2009. júl. 16. 23:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Természetesen légáteresztős, mintásat hordok. Köszönöm a válaszokat:)
2009. júl. 17. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!