Hétfőn megyek nőgyógyászhoz tablettát felíratni,
kicsit félek, tanácsok?
Figyelt kérdés
Mit fog kérni? vérvétel? Vizelet?
2012. júl. 27. 14:06
1/8 anonim válasza:
tőlem nem kért semmit. megvizsgált,rákérdezett pár dologra,és felírta a gyógyszert
2012. júl. 27. 14:08
2/8 A kérdező kommentje:
egyből felírta, és mentél is kiváltani?
2012. júl. 27. 14:09
3/8 anonim válasza:
A vérvétel kötelező lenne, de hát nem sok doki tartja magát ehhez.. Ha nem csinál vérvételt, tönkre is mehet a májad tőle.
Protokoll szerint: megvizsgál, kikérdez a: ciklusodról, családod betegségeiről (pl agyvérzés, trombózis), majd elküld vérvételre. Visszamész a lelettel, és akkor felírja.
Na ez gyakorlatban nem így megy, engem megvizsgált, semmi kérdés, és kiírta. Még jó, hogy eü-s létemre saját magamnak el tudom intézni a vérvételt (bármikor tudok papírt kérni).
2012. júl. 27. 14:15
4/8 anonim válasza:
Engem csak megvizsgált,aztán kérdezte a genetikai betegségeket van -e, meg hogy küzdök -e pattanásokkal aztán felírta a gyógyszert:) Vérvétel,vizelet nem volt.
2012. júl. 27. 14:17
5/8 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen. És nagyjából milyen hosszú egy vizsgálat? Jaj, és nem múltam még el 18 éves. (17 éves vagyok, anyukám természetesen tud róla, beleegyezett, csak délelőtt megyek orvoshoz, ő pedig dolgozik akkor. ) Ez jelenthet bármiben problémát?
2012. júl. 27. 14:24
6/8 anonim válasza:
miért jelentene? 15 éves korom óta járok nődokihoz oda nem kell szülői kíséret. Ott a tinédzser ambulancia oda mehetsz 20 éves korig.
Vizsgálat hamar megvan 5 perc talán.
2012. júl. 27. 14:35
7/8 anonim válasza:
Ha nem akarod, hogy problémáid legyenek a gyógyszertől (egyik barátnőmnek erős migréne lett tőle, mert a doki csak úgy felírt vmit...) akkor te magad kéred a vérvételt! Nekem az immunrendszeremet vágta tönkre, az sem volt kellemes.
2012. júl. 27. 15:01
8/8 anonim válasza:
első vagyok:persze rögtön kiváltottam!
az egész vizsgálat kb 20perc volt.a rákszűrést is megcsinálta,és mindent átbeszéltünk amire kiváncsi volt
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!