Ha abbahagyom a fogamzasgatlot, es 2-3 honapon belul teherbe esnek, akkor a babanak semmi egeszsegugyi karosodasa nem lehet?
Figyelt kérdés
2012. júl. 26. 17:50
11/13 A kérdező kommentje:
Szerintem meg pont On erti felre , itt mindenbizonnyal mindenki tisztaban van azzal, hogy nem egy orvos valaszol. Ertelmezze at ujra a valaszokat!
2012. júl. 27. 15:01
12/13 anonim válasza:
Igen... pont ezért írtam, hogy sokan félreértik az oldal célját. Tényleg csak az reagáljon egy kérdésre, aki vagy tudja a választ, kicsit is ért a témához, vagy tapasztalt már olyat... Itt mindenki hozzászól, csak hogy hozzászóljon, leginkább a " menj el egy orvoshoz" szakszöveggel... Ha valaki az orvos véleményére kíváncsi, az elmegy az orvoshoz. Csak sajnos az orvos sokszor meg sem hallgat, vagy félrekezel, vagy nem is vizsgál ki alaposan... Én pont egy egészségügyi dolgozó vagyok, magasan képzett, de nem orvos. Szeretek segíteni, és értek is valamelyest az emberi testhez...
13/13 A kérdező kommentje:
Igen,sajnosilyen nagyon sok orvos.Megnyugtatobb az a helyzet, ha valaki ert is ahoz, amihez hozzaszol, es koszonom a valaszokat!
2012. júl. 30. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!