Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért kaphatok a páromtól már...

Miért kaphatok a páromtól már harmadszorra (! ) is hüvelygombát?

Figyelt kérdés
Mindig volt ő is kezelve amikor jelentkeztek nálam a tünetek. Vagy már lehet nem is gomba? És kezdhetek gyanakodni egy 3.személyre? Nagyon félek, hogy komolyabb dolog is lehet ebből!
2009. júl. 16. 13:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy oda-vissza fertőzitek egymást? Ha ez kizárt, akkor érdemes lenne megkérdezni az orvosodat szerinte mitől lehet...
2009. júl. 16. 13:52
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért gondolod, hogy a párodtól kapod el? Lehet, hogy nyilvános/munkahelyi WC-n, fürdőben stb. akárhol. És kétlem, hogy ebből azt a következtetés kéne levonni, hogy a párod megcsal.
2009. júl. 16. 13:55
 3/11 A kérdező kommentje:
Mindig kezelve van a párom is! És kb eltelik 2-3hónap is mire megint jelentkeznek a tünetek. Ha oda-vissza dolog lenne már sokkal előbb megkapnám a hüvelygombát.
2009. júl. 16. 13:55
 4/11 A kérdező kommentje:
Ez alatt az idő alatt nem voltam se strandon se uszodába. Munkahelyi és nyilvános wc-ket megkerülöm, inkább "hazaviszem". Ha meg mégis nagyon kell akkor sem ülök rá. De akkor is kézmosás előtte és utána is. Különben meg az orvosom mondta.
2009. júl. 16. 13:58
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Reméljük nincs 3.ik személy a dologban.

Én is így jártam,mire elhívtam magammal a dokihoz és az orvossal kérdeztettem rá....neki bevallotta amit nekem nem...hogy jó ideje csal, és onnét hozta a cuccot..

Remélem nálad nem így lesz, de sajnos nálam ez volt....

2009. júl. 16. 14:06
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Lehet fogékonyabb vagy a gombákra. Én akkor is elkaptam folyton, mikor senkim sem volt. Miután szültem teljesen elmúltak a panaszok.

És azt is megfigyeltem, hogy mindig előjött, ha gumival védekeztünk. Ja és lecseréltem a szines wc papirt tiszta fehérre a doki tanácsára.

Mivel kezeltek eddig? Rajtam a lehtő össze krémet, kúpot, gyógyszert kipróbálta kb 4 orvos és egyedül a gynofluor vált be. (remélem jól irtam)

2009. júl. 16. 14:18
 7/11 A kérdező kommentje:
Candibene (vagy vmi hasonló nevű)+patikai gomba elleni krém+ mosakodó krém. A 2.-nál illetve most Canesten Combival kezel.
2009. júl. 16. 14:23
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok. Nekem ezek semmit nem használtak. Kérdezd meg a dokit, hogy nem tudna valami erősebbett, mert nem szűnnek a panaszok. A barátnőmnek szintén hasonló gondjai voltak, ő neki a diflukán segitett, de ez egy lórugás és azt hiszem évente csak egy adagot lehet beszedni. Neki utána teljesen elmúlt.

Egy másik barátnőmnek aki eü dolgozó, ápolónő,- lehet viccesen hangzik-, de az vált be, hogy egy tampont beleáztatott kefirbe, és azt tette fel , ezt folyamatosan 2-3 napig és elmúltak a bajok.

Remélem tudtam segiteni kicsit.

Vagy próbálj másik orvost keresni, hátha. Én orvostól orvosig jártam két évig.

Kitartást! És mielőbbi gyógyulást

2009. júl. 16. 14:35
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én tablettát kaptam rá, szájon át kellett bevenni, ha jól emlékszem 1 vagy 2 szemet csak. Előtt használtam a Canesten Combit, elmúlt, de hamar vissza fertőződtem. Az a gyógyszer hatásos volt, nőgyógyász írta fel.
2009. júl. 16. 14:37
 10/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat és a jó kívánságot! Beszélek az orvosommal akkor, hogy írjon nekem valami mást. A párommal mit csináljak, hisz az orvos szerint ő ludas?
2009. júl. 16. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!