Mit csináljak? Rendszertelen menzesz
Figyelt kérdés
18 éves vagyok és még mindig rendszertelen. Júniusban például 5 napot késett. Legutóbb pedig 1 hetet. Nagyon félek, hogy esetleg valami gond lehet. :S Szerintetek forduljak nőgyógyászhoz vagy ez még teljesen normális!?2012. júl. 24. 11:43
1/5 A kérdező kommentje:
Ja és azt még tudni kell, hogy 21, napra jön meg! Esetleg gondoltam arra is, hogy beáll 28 napra, ez lehetséges?:)
2012. júl. 24. 11:46
2/5 anonim válasza:
Ennek egyértelműnek kéne lenni számodra, hogy orvoshoz menj, ha 18 éves korodra még nem rendszeres a menstruációd.
3/5 A kérdező kommentje:
Persze,ezért is félek!!de rosszul írtam,mert júniusban voltam nőgyógyásznál és azt mondta,h várjam meg a következő menstruációt,h mi lesz vele,mert lehetséges,h be fog állni 28 napra..csak nem értem..mert végülis nem kötelező 28 napra beállnia!!
2012. júl. 24. 11:53
4/5 anonim válasza:
Az igaz, hogy nem kötelező 28 napra beállni, de nem lehet rövidebb a ciklus 21 napnál és nem lehet hosszabb 35 napnál.
5/5 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm szépen!!
2012. júl. 24. 12:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!