Rendszertelen menzesz rendbetételére van valmilyen homeopátiás szer?
És had kérdezzem még meg, a napi 2-3 bögre fogyasztását mennyi ideig folytattad? Úgyértem meddig szabad (hetek, hónapok?..) így inni ezt kúraszerüen? És aztán ha abbahagyom, talán rendben is marad a menzesz? Esetleg kellemetlen mellékhatásai lehetnek a teának?
Köszönöm szépen mégegyszer!
A HERBÁRIA cickafark tea jó lehet erre a célra? Vagy valami erősebb fajta kellene mint a Herbária?
Köszi!
Előző vagyok.
Én a sima kimért gyógynövényt szoktam használni, ami tasakolt, és nem filteres. Rossmannban, dm-ben vagy patikákban kapsz, 200 Ft körül van. Filtereset még nem próbáltam, de elvileg a herbáriás az gyógyszerkönyvi minőségű, szóval azzal nem lehet baj. Csak akkor abból többet használj, mert 1 filterben elég kevés van.
Én is a sima DM-ben, vagy bármely gyógyszertárban kaphatót szoktam venni. Így néz ki:
Ebből egy evőkanálnyit teszek egy bögrébe reggel és este. Ha az íze nem tetszik (amire nagy az esély), akkor édesítsd egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!